Unc0ver JailBreak Hatası

Sokrat47

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
2
Arkadaşlar dün akşam unc0veri yükleyip imzalattıp 3utools uygulaması ile de yükledim gayet güzel çalıştı fakat sabah telefonumu kapatıp açınca jailbreak gitmişti tekrar uncovere basıp jailbreak yaptıgımda jailbreak oluyor ama telefon reset atmıyor sadece uncover uygulamsını kapatıyor haliyle cydia onlarda aktif olmuyor yardım edebilecek birisi var mı ?

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
139
Web sitesi
www.trappledestek.com
Arkadaşlar dün akşam unc0veri yükleyip imzalattıp 3utools uygulaması ile de yükledim gayet güzel çalıştı fakat sabah telefonumu kapatıp açınca jailbreak gitmişti tekrar uncovere basıp jailbreak yaptıgımda jailbreak oluyor ama telefon reset atmıyor sadece uncover uygulamsını kapatıyor haliyle cydia onlarda aktif olmuyor yardım edebilecek birisi var mı ?

Grumuza gelip canlı destek alabilirsiniz.

Oyla:

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Konular
1,118
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11

telefon kapanıp açıldı ama uncover açılıyor jailreak işlemi ettiginizde yapmıyormu ... teli tekrar kapatıp açın restart tekrar deneyin.

Oyla:
KS
KS
S

Sokrat47

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
2
evet aynen öyle telefon açılıyor uncoverde açldı jailbreak dediğim anda yapıyor sona kadar tam reset kısmıda sadece uncover kapanıyor telefona reset atmıyor

Oyla:
Geri