Unc0ver jailbreak yapmıyor Elma sorunu

Lordemort

Apple Sever
Konular
1
herkese selam güzel güzel jailbrekimi yaparken bir gün yine denedim unc0verdan ve iki üç defa elma açılıyor ve sonra telefon yine normal modda açılıyor ne yaptıysam jailbreaki yapamadım. Her seferinde elma iki üç defa açılıyor ve normal modda açıyor telefonu. Diğer başlıklara baktım çoğu insanın telefonu elmada kalmış donmuş telefon açılmıyor vs. yazmışlar. Benimki açılıyor ama normal modda. Yani safe mode falan değil çünkü cydiaya girmiyor. Jailbreak olmamış bildiğimiz. sorunun çözümü nedir acaba. ne yapmalıyım ?

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

cihaz nedir ios sürümününüz nedir uncover.. hangi sürüm indirdiniz .. detaylı .. lütfen

Oyla:

Caglayn07

Apple Sever
Konular
13
Daha önce jailbreakliyken yüklediğiniz bi tweak sebep olabilir jailbreak yaparken "load tweaks" ayarını kapatıp deneyin bi de ve son yüklediğiniz tweakleri kaldırın

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
Cihazın elmada kalmasının bir kaç sebebi vardır.
1.İstina durumlarda yazılımsal bir sorun varsa cihazı genelde aynı sürüme restore edip temiz bir jailbreak yaptıktan sonra genelde elmada kalma sorunu hiç olmucak derecede azalıyor hatta imkansız oluyor.
2. Kullandıgınız sürüme ait olmayan bir tweak kurduğunuzda bu sorun oluşuyor ve cihazınız jailbreak'li olarak başlamıyor.Bu durumda uncover ayarlarından loads tweak butoununu aktif ettiğiniz zaman tekrar jailbreak yapmayı deneyip eğer cihaz jailbreakli olarak açılırsa cydia'ya girip en son kurduğunuz tweaki kaldırmanızdır.
3.Bu sorun genelde rutin ve sık sık rastlanan bir sorundur.Crackli tweak kullanmak cihazı yormasına yazılımsal bir hataya veya normal modda olsa bile cihazınızın asla açılmamasına sebebiyet verebilir.(Şahsi görüşüm olarak geçmişte hep crackli tweak kullanıp böyle sorunlar yaşayınca artık tweaklerimi hep lisanslı olarak satın alma işleminde bulunmuşumdur)

Oyla:

chamlychalyeren

Apple Sever
Konular
0
Üstadlar yokmu sorunu çözebilen bi türlü jailbreakli açamadım telefonu

Oyla:

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Apple Sever
Konular
50
uncoverdan jb yi kaldır temiz bir restore yap yedegini al.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…