Erkan6900 Apple Sever Katılım 3 Eki 2019 Konular 1 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1,498 13 Kas 2020 #1 Çok acil yardıma ihtiyacım var jailbreak vardı cihazımda şarj bitti . normal olarak jailbreak de gitti . Unc0ver ile jailbreak yapmıştım şimdi tekrar yüklüyorum hata alıyorum. Daha önce Pc olmadan atmıştım şimdi profil yüklemiyor işte . Sürüm.12.4.8 Moderatör tarafında düzenlendi: 13 Kas 2020
Çok acil yardıma ihtiyacım var jailbreak vardı cihazımda şarj bitti . normal olarak jailbreak de gitti . Unc0ver ile jailbreak yapmıştım şimdi tekrar yüklüyorum hata alıyorum. Daha önce Pc olmadan atmıştım şimdi profil yüklemiyor işte . Sürüm.12.4.8
TheLastMohikan Tecrübeli Üye Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Serkan Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 15 Pro Katılım 11 Haz 2018 Konular 266 Mesajlar 1,117 Tepkime puanı 355 Puanları 2,479 Yaş 37 13 Kas 2020 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. malesef.. onun için.. Altstore İLE etmeniz gerekli . pc şart. Rehber - AltServer Cydia Impactor Alternatifi // Windows Oyla: Oyla 0 Downvote
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. malesef.. onun için.. Altstore İLE etmeniz gerekli . pc şart. Rehber - AltServer Cydia Impactor Alternatifi // Windows