USB belleği iphone 11 görmüyor

Fatih A.

Apple Sever
Konular
5
Telefonum iPhone 11 sürümü 14. Bir tane flash bellek aldım easydrive diye bu flash belleğin uygulaması i-easydrive diye bir uygulama bu uygulama appstoreden kaldırılmış ben ipasını bularak bir şekilde kurmayı denedim ama kurulmuyor. 6s te bulduğum ipa çalışıyor ve flash bellek sorunsuz çalışıyor. Bunu telefonumda çalıştırmanın bir yolu var mı. Telefon jailbreaklı bir çok USB okuyucu program kurdum belkide hemen hepsini ama bir türlü yapamadım

Ekli dosyalar

• B92D7DEF-F616-4AAF-AE23-A7F3ECE480EE.jpeg
    B92D7DEF-F616-4AAF-AE23-A7F3ECE480EE.jpeg
    221.7 KB · Görüntüleme: 5
KS
KS

Fatih A.

Apple Sever
Konular
5
@Fatih A., #i-easydrive #usb #flashbellek
Telefonum iPhone 11 sürümü 14. Bir tane flash bellek aldım easydrive diye bu flash belleğin uygulaması i-easydrive diye bir uygulama bu uygulama appstoreden kaldırılmış ben ipasını bularak bir şekilde kurmayı denedim ama kurulmuyor. 6s te bulduğum ipa çalışıyor ve flash bellek sorunsuz çalışıyor. Bunu telefonumda çalıştırmanın bir yolu var mı. Telefon jailbreaklı bir çok USB okuyucu program kurdum belkide hemen hepsini ama bir türlü yapamadım
Bu konuda bilgisi olan yok mu ??

Oyla:

nihat1551

Apple Sever
Konular
7
Hayır malesef telefonuma kurulmuyor. Başka bir 6s e kuruluyor. Sürümdenmidir yoksa işlemciden mi bilmiyorum

Kurulmuyor dediğin kısım nedir? App store kullanıcı adın ile indirmişsen yeni cihaza kurmak için app store da indirilenler kısmından uygulamayı bularak bulut simgesine tıklayarak indirebilirsin. Eğer daha önce o hesap ile indirmemiş isen önce pc de i tunes ile indir sonra yukarıdaki işlemi yap.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
KS
KS

Fatih A.

Apple Sever
Konular
5
Kurulmuyor dediğin kısım nedir? App store kullanıcı adın ile indirmişsen yeni cihaza kurmak için app store da indirilenler kısmından uygulamayı bularak bulut simgesine tıklayarak indirebilirsin. Eğer daha önce o hesap ile indirmemiş isen önce pc de i tunes ile indir sonra yukarıdaki işlemi yap.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildk
Kendi hesabımla indirmedim. İndiren başka birisnden ipasını alıp kurmayı denedim kurulmuyor. Program appstoren kalkmış öğle bir program yok. İtunes ilede indirilmiyor program yok olmuş uçmuş resmen istersen bakabilirsin i-easydrive isimli program

Oyla:
Geri