sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 2 Mar 2020 #1 İphone 6 ve İpad cihazıma uncover üzerinden JB yapıyorum. Cydia geliyor güncellemeler geliyor güncelle dediğimde cydiadan bu hatayı alıyorum iki cihazda da. İnternetten araştırdım rootfs yapın diyor yapıyorum sonra tekrar JB yapıyorum ama tekrar aynı hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İphone 6 ve İpad cihazıma uncover üzerinden JB yapıyorum. Cydia geliyor güncellemeler geliyor güncelle dediğimde cydiadan bu hatayı alıyorum iki cihazda da. İnternetten araştırdım rootfs yapın diyor yapıyorum sonra tekrar JB yapıyorum ama tekrar aynı hatayı alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 10 Mar 2020 #2 Sorun devam etmektedir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Sorun devam etmektedir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DanqerLine Emekli Yönetici Elit Üye Apple Sever İlk 1000! Adım Kenan Cihaz iphone 11 pro Katılım 12 Haz 2018 Konular 293 Mesajlar 1,556 Tepkime puanı 865 Puanları 2,454 Konum istanbul 11 Mar 2020 #3 sitting' Alıntı: Sorun devam etmektedir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... uncover yüklü ise uncover son sürümü degilde.. 3.8 sürümüyle deneyin.. dosya izinleri farklı görünüyor çünkü ... olmazsa @Normadia hocanın dedigine bakın. Son düzenleme: 11 Mar 2020 Oyla: Oyla 0 Downvote
sitting' Alıntı: Sorun devam etmektedir arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... uncover yüklü ise uncover son sürümü degilde.. 3.8 sürümüyle deneyin.. dosya izinleri farklı görünüyor çünkü ... olmazsa @Normadia hocanın dedigine bakın.
Normadia Apple Sever Adım Ege Cihaz iPhone 15 Pro Katılım 4 Nis 2019 Konular 13 Mesajlar 186 Çözümler 2 Tepkime puanı 74 Puanları 1,899 Konum istanbul 11 Mar 2020 #4 usr/libexec/cydia/cydo klasörüne Filza ile gidip "cydo" dosyasının yanında ki info işaretine tıklayın. Erişim izinleri altında "Sabit" sekmesine basıp erişim izinleri maskesini 06755 olarak değiştirin ve kaydedin. Düzelecektir. Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Mar 2020 Oyla: Oyla 0 Downvote
usr/libexec/cydia/cydo klasörüne Filza ile gidip "cydo" dosyasının yanında ki info işaretine tıklayın. Erişim izinleri altında "Sabit" sekmesine basıp erişim izinleri maskesini 06755 olarak değiştirin ve kaydedin. Düzelecektir.
Normadia Apple Sever Adım Ege Cihaz iPhone 15 Pro Katılım 4 Nis 2019 Konular 13 Mesajlar 186 Çözümler 2 Tepkime puanı 74 Puanları 1,899 Konum istanbul 11 Mar 2020 #5 Eğer filza yüklü değil ise Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. ile cihazınızın IP'si üzerinden SSH aracılığıyla bağlanın. Bağlantı sağlayabilirseniz sırasıyla yazmanız gerekenler. Her adımda Enter'a basın. ◯ su ◯ alpine (değiştirdiysen şifreni gir) ◯ cd /usr/libexec/cydia/ ◯ chmod 06755 cydo Ekli dosyalar rootAdsız.png 12.1 KB · Görüntüleme: 9 Moderatör tarafında düzenlendi: 11 Mar 2020 Oyla: Oyla 0 Downvote
Eğer filza yüklü değil ise Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. ile cihazınızın IP'si üzerinden SSH aracılığıyla bağlanın. Bağlantı sağlayabilirseniz sırasıyla yazmanız gerekenler. Her adımda Enter'a basın. ◯ su ◯ alpine (değiştirdiysen şifreni gir) ◯ cd /usr/libexec/cydia/ ◯ chmod 06755 cydo
KS KS sitting Apple Sever Katılım 20 Ağu 2019 Konular 4 Mesajlar 110 Tepkime puanı 10 Puanları 1,889 28 Mar 2020 #6 melis' Alıntı: uncover yüklü ise uncover son sürümü degilde.. 3.8 sürümüyle deneyin.. dosya izinleri farklı görünüyor çünkü ... olmazsa @Normadia hocanın dedigine bakın. Genişletmek için tıkla ... Biraz gec oldu ama uncover 3.7 surumunu bugun itibari ile yukleyip cozdum. Sagolun yardimlariniz icin. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
melis' Alıntı: uncover yüklü ise uncover son sürümü degilde.. 3.8 sürümüyle deneyin.. dosya izinleri farklı görünüyor çünkü ... olmazsa @Normadia hocanın dedigine bakın. Genişletmek için tıkla ... Biraz gec oldu ama uncover 3.7 surumunu bugun itibari ile yukleyip cozdum. Sagolun yardimlariniz icin. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi