Uygulama içi satın alma hk.

bbthns

Apple Sever
Konular
2
Merhaba arkadaşlar severek kullandığım bir eğitim uygulaması var. Bu uygulamada öncesinde localiapstore rahatlıkla kullanılabilirken yaklaşık birkaç aydır yapılan değişikliklerle beraber yarı-çalışır hale geldi. Yani sağlıklı çalışmıyor. Örneğin şöyle açıklayayım;

Öncesinde kendi hesabıma premium üyelik alabiliyorken şimdi kendi hesabıma alamıyorum ancak yeni hesap açarsam localiapstore çalışıyor. Eski veya mevcut hesaplarda çalışmıyor yani anlayacağınız. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Çok kurcaladım ama bulamadım.

Not: kendi hesabıma yapmak istememin nedeni belirli bir ilerlememin olması

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
bu olay .. uygulamanın kendisinde. malesef sizin üyelikle alaklı bir durum degil.. güncelemeler nedeniyle Locallapstore stabil olmuyor.. eski versiyona düşürüp . satın almanız gerekiyor.. Appstore+ ile sizin sorunuzdan anladığım

Oyla:
KS
KS

bbthns

Apple Sever
Konular
2

İnanın eski sürümlere dönüp denedim, nasıl bir değişiklik yaptılar anlayamıyorum. Uygulamanın son sürüm 8.50 ise 4.50'de de deneseniz aynı şekilde durum. Yani adamlar sanki satın almaları farklı bir sunucuya yönlendirmiş gibiler hani bende de anlatacak kelime yok bunu. Yine Appstore ile alım yapıyorsun ama %50 oluyor %50 hata veriyor çok garip bir durum. Kodlarını bile kurcaladım uygulamanın ama bir şey bulamıyorum.

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
eğitim uygulması nedir.. bulunursa ekleriz ipa ..

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…