emirhanakbas
Apple Sever
- Konular
- 5
dediklerinizi yaptım fakat olmadı.Tekrar jailbreak yapınız .. Ccmodules pro ile ldrestart yapınız ve icleaner pro ayarlar dosyalarındaki gereksiz herşeyi silin temizle deyiniz .. cydia kalacak menüde öyle deneyiniz bi geri dönüş yapınız ..
dediğiniz gibi temizledim fakat yine aynı durumda.ldrestart yaptınız kesin ise.
Ekli dosyayı görüntüle 13416
. yüklediginiz.. kalıntılar. neden oluyor demektir.. Tweak cleaner pro ile cydia temizleyin. düzelecekmi .. ?
nasıl olur.. çok ilginç ldrestart çözmesi gerekti .. ozaman.. hocam CYDİA kalıntılar .bozmuş olabilir. Semirestore 11 ile. telefonu temizleyin komple sıfrlayın aynı sürüme.. ilk yapmadan evvel .. ayarları sıfırlayın deyin.. Tüm ayarları sıfrla deyin . tüm içerikleri degil sakın. mutlaka oyle deneyin. yine olmuyorsa videodakini yapındediğiniz gibi temizledim fakat yine aynı durumda.
bunu da yaptım fakat sorunum devam ediyor.nasıl olur.. çok ilginç ldrestart çözmesi gerekti .. ozaman.. hocam CYDİA kalıntılar .bozmuş olabilir. Semirestore 11 ile. telefonu temizleyin komple sıfrlayın aynı sürüme.. ilk yapmadan evvel .. ayarları sıfırlayın deyin.. Tüm ayarları sıfrla deyin . tüm içerikleri degil sakın. mutlaka oyle deneyin. yine olmuyorsa videodakini yapın
Video
semirestore bildigin tam telefonu fabrika ayarlara getirir orjinal yazılım eder aynı sürümü .. cihazı fabrika ayaarına getirir.. imkansız bir durum ve bubunu da yaptım fakat sorunum devam ediyor.
maalesef ben de anlayamadım dediklerinizin hepsini yapmama rağmen. yine de teşekkür ederim yardımlarınız için.semirestore bildigin tam telefonu fabrika ayarlara getirir orjinal yazılım eder aynı sürümü .. cihazı fabrika ayaarına getirir.. imkansız bir durum ve bu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.grupta ddevam edin.. hayatımda ilkkez böyle şeyle karışlaşıyorum. ya bizi anlamadınız .. yapmak için.. resimli .. anlatın grupta konu kilit.
@DeliTurK videolu anlatım bile etmiştir.. bir yaşıma daha girdim çok enterasan durum.
telegram grubundamaalesef ben de anlayamadım dediklerinizin hepsini yapmama rağmen. yine de teşekkür ederim yardımlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?