Uygulamaların içinde ki tarayıcılar açılmıyor !!!

sitting

Apple Sever
Konular
4
Cihaz JB li sorun hafta sonu ortaya çıktı. Örnek vermem gerekirse twitter içinde ki linke tıkladığımda kendi içinde ki tarayıcıdan açardı, facebook, whatsapp, telegram, tapatalk gibi bir çok uygulama da sorun aynı malesef kesinlikle açılmıyor beyaz sayfa geliyor öylece kalıyor.

Ayrıca ayarlardan safariye girmek istediğim de direk atıyor beni ana sayfaya düşüyor.

Bu sorunu nasıl çözebilirim ??

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632

en son ne yüklediniz.. icleaner pro daki .. + Cydia Substate Eklentileri . devre dsışı bırakıp dene.. bir şey engellemiş olabilir..

Oyla:
KS
KS

sitting

Apple Sever
Konular
4
en son ne yüklediniz.. icleaner pro daki .. + Cydia Substate Eklentileri . devre dsışı bırakıp dene.. bir şey engellemiş olabilir..
Eklentileri devre dışı bıraktım sorun gene aynı safari ayarlarda açılmıyor linklerde.

En son yüklediklerimi de kaldırdım gene aynı.

Oyla:

Alper Türk

Yönetici
Moderatör
Apple Expert
Adım
Alper
Cihaz
İPhone 12 Pro
Konular
463
Eklentileri devre dışı bıraktım sorun gene aynı safari ayarlarda açılmıyor linklerde.

En son yüklediklerimi de kaldırdım gene aynı.

Tweak cleaner pro ile temizlik edip cydia igelen güncelmeleri yap tekrardan tweakleri yükleyin.. bir şey bozmuş olabilir..

Oyla:
KS
KS

sitting

Apple Sever
Konular
4
Tweak cleaner pro ile temizlik edip cydia igelen güncelmeleri yap tekrardan tweakleri yükleyin.. bir şey bozmuş olabilir..

Surekli temizliyorum tweak cleaner ile ama duzelmihor malesef. Cydiada guncelleme yok yaptim gecen gun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
KS
KS

sitting

Apple Sever
Konular
4
Parolalar kismina girince de otomatik atiyor parmak izini okuttuktan sonra.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…