- Konular
- 5
Kontroller>Emniyet>Mobil Erişim
setting ayarlarında kapatma acma gibiBu bildirim uygulamanın orijinalinde var yani yanlış bi durum yok ama sadece bu bildirimin gelmesini istemiyorum. Mobil uygulamada böyle bi ayar yokjailbreaksiz temiz denedinizmi ?.. teslanın uygulamasında bir ayar olabilirmi. ?Kontroller>Emniyet>Mobil Erişim
setting ayarlarında kapatma acma gibi
Bu bildirim uygulamanın orijinalinde var yani yanlış bi durum yok ama sadece bu bildirimin gelmesini istemiyorum. Mobil uygulamada böyle bi ayar yok
notifications
Ama telefon anahtarı kapatmak istemiyorumUygulamalara git, Tesla uygulamasını bul, Bildirimler'e gir, Telefon Anahtarı seçeneğini kapat, olması gerekiyornotifications
anahtarı kapatmadan çözümü varmı bilermedim tesla kulanan var ise .. yazacaktırAma telefon anahtarı kapatmak istemiyorum
Teşekkürler hocam. Belki jb de yapılabilir bişey vardır diye konu açtım. Bildirimlerde kelime filtreleme gibi bişey olsa çözülür aslındaanahtarı kapatmadan çözümü varmı bilermedim tesla kulanan var ise .. yazacaktır
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.