Uyumsuz veya birbiriyle çakışan tweak kurma

mwjam1

Apple Sever
Konular
11
Merhabalar
Jailbreak sahibiyim ve şuan halihazırda 2-3 tweak kullanıyorum bir hata olur diye çoğu tweak i kurmaktan korkuyorum.
Merak ettiğim şey ise yanlış tweak kursam veya birbiriyle çakışan tweak kursam telefon loop a falan girse veya kapanıp açılmasa ona benzeri şeylerde ne yapmam gerekecek ?

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,115
Merhabalar
Jailbreak sahibiyim ve şuan halihazırda 2-3 tweak kullanıyorum bir hata olur diye çoğu tweak i kurmaktan korkuyorum.
Merak ettiğim şey ise yanlış tweak kursam veya birbiriyle çakışan tweak kursam telefon loop a falan girse veya kapanıp açılmasa ona benzeri şeylerde ne yapmam gerekecek ?
Kolay kolay girmezsiniz eskisi gibi değil çok fazla repo kullanmadan. Ne yüklediğinizi ve bağımlılıklar hangi repodan bilin yeterli ..

Önemli olan uyumluluk. Uyumlu yazanları yükleyin yeterli

Reloading_Data

Jailbreaking
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
51
Merhabalar
uyumluluğa bakıp kurarsan zaten kapanıp açılma durumu olmaz ama gelipde ios 10 yazan bir uygulamaya dur ios 13 de deneyim dersen ya kapanırsın yada açılırsın

Geri