Merhaba daha önce samsung note 5 kullanırken böyle bir özelliği vardı. Şuan iphone 7 de olsa çok iyi olur.
Bazen internette gezerken ekran fotoğrafını almak istediğimiz bir yer oluyor.Ancak bu ekrana tam sığmıyor. kaydırmak gerekiyor. Doğal olarak tek fotoğrafta olmuyor.
Tailor diye bir uygulama bu işi yapıyor ancak direk uygulama ile uğraşmadan yapan bir tweak var mıdır.
Özellikle web sayfalarında her power-home tuşuna basıldığında sayfayı aşağı alıp yeni görüntüyü ekliyor.Sonra istediğin gibi kırpıyorsun.
bununla alakalı bişey değilSpringPlus > System Apps > Camera > Remove top/bottom black bars
LucidCamBars'
bu repoda varsa vardır tam ekran sorunu çözülmüyor aklımda değilZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu program tailor ismi bunun tweaki lazım.Çok kullanışlı bişey favori olması lazım böyle bir tweakinTamam sayfada var dı Tweak bulursam ismi hatırlamıyorum Siz bir sayfanın tam boyutunu alıp almak istiyorsun Ekli dosyayı görüntüle 4434
bu program tailor ismi bunun tweaki lazım.Çok kullanışlı bişey favori olması lazım böyle bir tweakin
BigShotJb (iOS 11) aradığınız bu..
Sitemizden görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 4435
12 sürümünü cydiadan bulabilirsiniz... ek olarak snapper 2 de işe yarar.. Snapper2 ios 7-11
Teşekkür ed
Teşekkür ederim aradığım tweak
Ancak acvitator 12.1.3 sürümüyle uyumlu değil galiba.
Bigshotjb yükledim.Çalıştıramadım.
Snapper 2 yüklü onda böyle bir özellik göremedim.
çekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?