- Konular
- 68
İyi akşamlar Arkadaşlar başlıkda dediğim gibi watusi 3 yükleyince telefon hep yeniden başlıyor ve tekrar jailbreak yapmak zorunda kalıyorum ister ana reposundan isterse forumumuzun reposundan indirip yükleyeyim sorun aynı yeniden başlama ve jailbreak yapmamla sonuçlanıyor tekrar
icleaner ile temizlik yaptım kaç kere yeniden yükledim creaklı yükleme yapmadım watusiyi ama sonuç aynı telefonum iphopne 11 sürüm 14.6 uncover kurulu
aşağıda da kullandığım tweak resmini atıyorum
Teşekkür ederim...
iOS SÜRÜMÜNZ NEDİR .
cihaz nedir.. bunları bir ilk oalrak verirseniz.. 14 iseniz .14 uyumlu stabilete çalışmayan tweakveya tweakler var gibi ..Watusi ... yeniden başlatmaz. bunu bilin..
Kardeşim yukarıda yazdım ios sürümü cihazı tekrar yazayım 14.6‘ iPhone 11‘uncover jailbreak watusi yeniden başlatmaz diyırsunuz onlarca twek yükledim sorun yok watusi 3 cydiadan kurarken pat telefon yeniden başlıyor belki çakışıyor bişi ile yukarda kurduğum tweklarıda resmettim batchomatic yedekleme ile bilede yedek alırken watusi tools gelip onu yedek aldığı sırada tel hop o esnada yine gitti şu an kaldırdım tekrar kurarken pat yine gittiiOS SÜRÜMÜNZ NEDİR .
cihaz nedir.. bunları bir ilk oalrak verirseniz.. 14 iseniz .14 uyumlu stabilete çalışmayan tweakveya tweakler var gibi ..
Kardeşim yukarıda yazdım ios sürümü cihazı tekrar yazayım 14.6‘ iPhone 11‘uncover jailbreak watusi yeniden başlatmaz diyırsunuz onlarca twek yükledim sorun yok watusi 3 cydiadan kurarken pat telefon yeniden başlıyor belki çakışıyor bişi ile yukarda kurduğum tweklarıda resmettim batchomatic yedekleme ile bilede yedek alırken watusi tools gelip onu yedek aldığı sırada tel hop o esnada yine gitti şu an kaldırdım tekrar kurarken pat yine gitti
tweak cleaner pro
ile
Ben günde onlarca tweak yapan biri olarak kaldır sil. kur test et dedigim halde böyle sorunlar yaşamıyorum..
Siz kendi söylüyor kendiniz cevaplıyorsunuz arkadaş sana watusi hiç bir şekilde resetlemez kapatmaz demiş doğrudur .. mutlaka cihazınızda kalıntı nedeniyle bir sorun oluşmuş olabilir .. watusi 2 3 tekrar deneyin ilk öncetweak cleaner pro
ile temizleyin derim .. iCleaner pro ile de + ayar dosyaları içinden hepsini sil Cydia hariç
Cydia ile alakalı tüm gerekliler yüklü olmalı .. ilk kurulum ve yapılmadı gerekenler videosu var … bir dene hiç kimse BM’yle dorun oluşuyor demedi forumda .. bu tarz tweaklere kesinlikle x repodan yükleyip kaldırıp ceacktool gibi tweakleri kurup sonra başka repodan yüklemeyin herşryi özellikle sosyal uygulamalar için tweakleri tek repodan yükleyinAbim benim söylemek istediğim tamam resetlemez kapatmaz ben kendi söylediğimi cevaplamam dediğnizin hepsini yaptım az çok benimde bilgim var jb konusunda devrim abi kalıntı felan yok Cydia kurdum sade sizin repo ekledim ve tweak ve watusi 2 ve sonra 3 yine aynı orijinal repodan kurdum yine aynı succison yaptım yine aynı
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cydia ile alakalı tüm gerekliler yüklü olmalı .. ilk kurulum ve yapılmadı gerekenler videosu var … bir dene hiç kimse BM’yle dorun oluşuyor demedi forumda .. bu tarz tweaklere kesinlikle x repodan yükleyip kaldırıp ceacktool gibi tweakleri kurup sonra başka repodan yüklemeyin herşryi özellikle sosyal uygulamalar için tweakleri tek repodan yükleyin
8 plus var watusi 3 trapledestek repodan kurulu sorun görmedim .. 11 cihaz ? deneyen baska biri varmı acaba .. cihazdan sanmıyorum olacagını ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?