yukleniyor hatayı görebilirsek daha iyi olurSileo da trappledestek reposundan watusi 3 yükleyemiyorum. Yükle butonuna bastığımda herhangi bir işlem yapmıyor. rocket for instagram yükledim. Sorun ne olabilir acaba. İphone 8 plus 15.4.1 kullanıyorum.
watusitolls deb indirn. yükleyin sonra watusi 3 debi indirip yükle deyin.. filza ileAynı şekilde. 16.3 sürümünde palera1n kullanıyorum. Çoğu tweaki indiriyorum. Watusi 3 için kur’a bastığımda hiçbir yükleme olmuyor ekran olduğu gibi duruyor.
işin garibi o yazılımcının hiçbir tweaki inmiyor watusitool iniyor. Watusi 3 ise 49 sürümü değil 44 sürümü iniyor öylede whatsapp çalışmıyor. Dediğiniz gibi deb. Dosyasını deneyeceğim.watusitolls deb indirn. yükleyin sonra watusi 3 debi indirip yükle deyin.. filza ile
Deb ile yükledim bu sefer yüklü gözüküp çalışmıyor… bu nasıl bir sorun?watusitolls deb indirn. yükleyin sonra watusi 3 debi indirip yükle deyin.. filza ile
Ccsupport tweak’ini yükle. Ondan sonra watusi yükleniyor.Sileo da trappledestek reposundan watusi 3 yükleyemiyorum. Yükle butonuna bastığımda herhangi bir işlem yapmıyor. rocket for instagram yükledim. Sorun ne olabilir acaba. İphone 8 plus 15.4.1 kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?