watusi 3 yüklenmiyor

trbdeniz

Apple Sever
Konular
2
Sileo da trappledestek reposundan watusi 3 yükleyemiyorum. Yükle butonuna bastığımda herhangi bir işlem yapmıyor. rocket for instagram yükledim. Sorun ne olabilir acaba. İphone 8 plus 15.4.1 kullanıyorum.

Sileo da trappledestek reposundan watusi 3 yükleyemiyorum. Yükle butonuna bastığımda herhangi bir işlem yapmıyor. rocket for instagram yükledim. Sorun ne olabilir acaba. İphone 8 plus 15.4.1 kullanıyorum.
yukleniyor hatayı görebilirsek daha iyi olur

Aynı şekilde. 16.3 sürümünde palera1n kullanıyorum. Çoğu tweaki indiriyorum. Watusi 3 için kur’a bastığımda hiçbir yükleme olmuyor ekran olduğu gibi duruyor.

Aynı şekilde. 16.3 sürümünde palera1n kullanıyorum. Çoğu tweaki indiriyorum. Watusi 3 için kur’a bastığımda hiçbir yükleme olmuyor ekran olduğu gibi duruyor.
watusitolls deb indirn. yükleyin sonra watusi 3 debi indirip yükle deyin.. filza ile

watusitolls deb indirn. yükleyin sonra watusi 3 debi indirip yükle deyin.. filza ile
işin garibi o yazılımcının hiçbir tweaki inmiyor watusitool iniyor. Watusi 3 ise 49 sürümü değil 44 sürümü iniyor öylede whatsapp çalışmıyor. Dediğiniz gibi deb. Dosyasını deneyeceğim.

Aga yükleniyor ben 7-8 defa yükle dedim respring attım öyle yapabilmiştim birde önce watusi toolsu kurup yüklemeyi dene

@trbdeniz hocam yükleyebildinizmi watusi yi.. Bende de durum senle aynı. Sileo da watusi yükleme butonu tepki vermiyor. Tools yükleniyor ama watusi maalesef. Orjinal sitesindede durum aynı.. Birde deb dosyasına nerden ulaştınız. (İpX, 15,6,palera1n)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar konu ile alakası yok ama sileo da tweak yüklerken ayarlara yüklenecek tweaklar yükleyemiyorum nedeninşbilen varmı tweaks disabled hatası alıyordum enable tweak açıp tekrar jailbreak yaptım ama yine olmadı

Ekli dosyalar

• 933A0048-2F7D-44A9-8E49-F3EA286860D1.png
    933A0048-2F7D-44A9-8E49-F3EA286860D1.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 1
Ccsupport tweak’ini yükle. Ondan sonra watusi yükleniyor.

Geri