Çözüldü Whatsapp Bağlanmıyor sorunu ? iOS 14.x

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Habip

Apple Sever
Konular
4
Sürüm
14.8
Cihaz
11 iphone
Merhaba Whatsapp bağlanıyor diyor ama takılı kalıyor bir çözüm var mı sürekli bağlanıyor diyor ama bağlanmıyor

WhatsApp, eski iPhone'lara olan desteğini kesiyor. Buna göre, 5 Mayıs 2025'ten itibaren iOS 15.1 öncesi sürümleri çalıştıran iPhone'larda WhatsApp kullanılamayacak. sizinki 14 ise eger çalıştırmayabilir.

Biliyorum jailbreak yaparak kullanabiliyordum çözümünü bulmuştuk ama şimdi bağlanmıyor Whatsappa

onun çözümü yok diye biliyıorum olmuyor diye biliyorum kulanan arkadaşlar var ise. yazarlar

BigBoss: Block WA Updates. bunu bir deneyin olmadı

Son düzenleme:
Onu kullanıyorum saten ama dün sabah birden bire bağlanıyor hatası verdi

Onu kullanıyorum saten ama dün sabah birden bire bağlanıyor hatası verdi

REPO:
Tweak: Axoloti for WhatsApp

Downgrade WhatsApp to Version 2.25.1.80 ( WA Business: 2.25.1.81 ) using AppStore++. This means that you will be able to send Messages again, at least for the Time being.

Bunu yüklemiştim önceden ama şimdi olmuyor başka bir çözüm var mı

2C8DE34F-DB3E-4117-9E15-10040A992B12.pngEvet işte bu sonunda oldu çok teşekkürler hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız

Bu seferde Bildirim gelmiyor bir cüzüm bilen var mı teşekkürler

Bu seferde Bildirim gelmiyor bir cüzüm bilen var mı teşekkürler
watusi. gibi araçlardada bu sorun vardı orjinal watusi bile bildirim vermeyebiliyor

gizlilik bölümünde çift tıkı kapattıysanız böyle bir sorun yaratıyor diye Biliyorum ama çoğunlukla bu sorun mevcut

Whatsapp bağlanmıyor hatası verdi cözüm bulan var mı yazsın lütfen

Çözüm,
tweak adı: wasendfix 0.0.4
Repo, https:// al3raqe.github.io
Whatsapp versiyon 25.1.83

Direkt Download;

Sayfa linki,
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri