iletildi bilgisi çift tik açıkmı açıksa kapatCümleten sa üstadlar bir haftadır kafayı yemek üzereyim watusi 3 kullanıyordum sorun yoktu ama bir anda bildirimler gelmemeye başladı whatsapa girersem geliyor ama tel kilitliyken asla gelmiyor.whatsapp sil yükle yaptım olmadı filzadan watusi diye aratıp ne kadar dosya varsa sildim icleaner ile temizledim olmadı jb tekrar silip kurdum olmadı Allah rızası için bilen varsa yardım etsin
Değil hocam kapalı aça kapa yaptım yine değişmediiletildi bilgisi çift tik açıkmı açıksa kapat
o zaman Appstore++ tweakı ile whatsap sürüm düşürün öle deneyin biDeğil hocam kapalı aça kapa yaptım yine değişmedi
Denedim yine olmadı hocamo zaman Appstore++ tweakı ile whatsap sürüm düşürün öle deneyin bi
Watusiyi kaldırınca geliyo bildirim kurunca gelmiyorDenedim yine olmadı hocam
watusi güncellenecek son sürümü kurup denersin Devrim abi hazırlıyorWatusiyi kaldırınca geliyo bildirim kurunca gelmiyor
Fouadraheb reposundan son sürümü yükledim bu sefer bildirm geliyo ama lisans aktif olmuyorwatusi güncellenecek son sürümü kurup denersin Devrim abi hazırlıyor
akşama lisanslı yeni sürüm yayınlanacak repoda takip edinFouadraheb reposundan son sürümü yükledim bu sefer bildirm geliyo ama lisans aktif olmuyor
Tamam serdar bey ilginiz için çok tşk ederim umarım düzelirakşama lisanslı yeni sürüm yayınlanacak repoda takip edin
akşama lisanslı yeni sürüm yayınlanacak repoda takip edin
ipa kurulumlarında jb olmadan bildirim alma sorunları oluyorjailbreak olmadan ipa olarak imzalı kurulum yaparsak kullanabilir miyim bende acaba?
Serdar bey applestore++ ı kurup tekrar alt sürüme geçtim sorun düzeldi çok sağolun bir haftadır kafayı yemek üzereydimo zaman Appstore++ tweakı ile whatsap sürüm düşürün öle deneyin bi
Watusi 3 Güncellendi saat 4'de doğru forumun reposunda mevcut watusiye güncelleme gelmeden whatsapp'a güncelleme yapıyorsunuz sürüm uyumsuzluğundan bu tür sorunlar oluşabiliyor.Serdar bey applestore++ ı kurup tekrar alt sürüme geçtim sorun düzeldi çok sağolun bir haftadır kafayı yemek üzereydim
Abi peki bana başka çözüm yapamaz mısınız lütfen bildirim için?ipa kurulumlarında jb olmadan bildirim alma sorunları oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?