Parmak izini veya faceıd ile cihazı açmadığın sürece bildirim gözükmüyor zaten ekranda sadece bildirim yazıyor ayarlardan yapabiliyorsun. Kilit ekranda göster ayarını kapatırsan gözükmez kimin ne yazdığı.Merhabalar,
Ios 14.3 Jb ve Apple Watch 6 kullanıyorum. Whatsapp bildirimlerinin saatime gelmesi için whatsapp bildirimlerinden kilit ekranında göster ya da başlıklarda göster seçeneklerinden en az birinin seçili olması gerekiyor fakat ben whatsapp bildirimlerinin kilit ekranına gelmesini istemiyorum. Ayarı kapatırsam saatime de bildirim gelmiyor. Whatsapp ya da belirli uygulama bildirimlerinin kilit ekranda görünmemesini nasıl sağlarım.? Uygulama ikon değiştirme tweak var ama o da Ios 10X ile uyumlu hata verip duruyor.
Axon yükledim bildirimleri grupladım falan ama bildirim ikonuna tıklayınca içerik görünüyor.
Ikon olarak kilitli ekranda bildirim durabilir ama içeriği boş olur. Bu da olabilir.
Böyle bir tweak varsa yardımcı olursanız sevinirim.
maalesef sertifika ile imzalanan sosyal ağ ipa larda bildirim sorunu oluyorKonuyla alakalı bir kaç konu vardı ama çözüm bulunmamış belkide yazılmamıştır diye açıyorum konuyu. Ben iPhone 11 cihazımda watusi kurdum eSign programı ile imzalayarak. ve bildirim alamamaya başladım. bir kaç sürüm denedim ama çözüm bulamadım konu ile ilgili çözüm varsa yardım ederseniz sevinirim. Bu arada jailbreak yapman lazım diyen olursa şoyle bir sorunum var ben aktif olarak 4*5 banka kullanıyorum ve banka uygulamaları jaılbreakde sorun yaratıyor.
Teşekkür ederimmaalesef sertifika ile imzalanan sosyal ağ ipa larda bildirim sorunu oluyor
Arkadaşlar merhaba. Bugün bir anda girmediğim sürece bildirim gelmemeye başladı. Watusiden kaynaklı mı acaba dedim, sildim temizledim yine aynı. Girmediğim sürece bildirim gelmiyor. 14.6 unc0ver kullanıyorum. Sebebi nedir bilen var mı?
Herkesin derdi aynı hocam orijinal alacak durum yok mecbur korsan tabi azda olsa götürüyor fakat bildirim gelen watusi bulmak zorArkadaşlar merhaba. Bugün bir anda girmediğim sürece bildirim gelmemeye başladı. Watusiden kaynaklı mı acaba dedim, sildim temizledim yine aynı. Girmediğim sürece bildirim gelmiyor. 14.6 unc0ver kullanıyorum. Sebebi nedir bilen var mı?
@Swealy, jailbreak var ve watusi mecbur böyle sorunu var çözemediler orijinal watusi öylemi bilemiyorum
Cihazdan değil hocam watusi yapıyor
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim fakat watusiyi sildim. Watusitoolsu da sildim kaldırdım temelli fakat hala bildirim gelmiyor. Nasıl çözebilirim?Herkesin derdi aynı hocam orijinal alacak durum yok mecbur korsan tabi azda olsa götürüyor fakat bildirim gelen watusi bulmak zor
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim fakat watusiyi sildim. Watusitoolsu da sildim kaldırdım temelli fakat hala bildirim gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
icleaner pro
yüklü degil ise yükle + ayar dosylaarında var ise sil temizle de. cihazı kapat aç .. orjinali yükle dene .. gliba kalınt kalmışİcleaner proyla temizledim + ayar dosyaları da yok ona rağmen gelmiyor başka ne yapabilirim?icleaner pro
yüklü degil ise yükle + ayar dosylaarında var ise sil temizle de. cihazı kapat aç .. orjinali yükle dene .. gliba kalınt kalmış
Yükledim zaten sizin paylaştığınız linkten ama yaşadığım sorunu sordum bildirim gelmiyorsorarken soruyu dogru anlaşılır açın.. google için önemli site içinde.
iPA - WhatsApp Watusi 3 TrollStore
Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir. (Orijinal WhatsApp'ı değiştirin) • Aletler: Watusi3 OnlineNotify Stalky Tüm Araçların Kilidi Açıktır Bildirim TrollStore iCloud Yedek Destekler. Esing test ediniz.. Sürüm: 24.17.78 iPA: Hidden contenttrappledestek.com
bunu deneyin..
Whatsapp Bildirimleri Gelmiyor
Whatsapp'tan bildirim sesi ve bildirimler gelmiyor.Sadece whatsapp'ı açınca bildirimleri görüyorum.Bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar.Buna sebep olan bir tweak varmıdır? Hem telefonun hemde whatsapp'ın bütün ses ayarları açık olmasına rağmen bildirim alamıyorum.Yardım lütfentrappledestek.com
bu konudan devam edin .
Açıklamada ikinci cihazda orijinal de gelir diyor bildirim . Bu yüzden bildirim sorunu olacaktırYükledim zaten sizin paylaştığınız linkten ama yaşadığım sorunu sordum bildirim gelmiyor
Konu birleştirilmiştir ..Yükledim zaten sizin paylaştığınız linkten ama yaşadığım sorunu sordum bildirim gelmiyor
İkinci bir cihaz var ise ? VarmıPeki nasıl yapacağım
Tek cihaz varİkinci bir cihaz var ise ? Varmı
Çünkü bu bilinmiş bir sorun normalde bildirim sorunu oluyor orijinal sürümündede oluyor diye biliyorum bu tarz olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?