ibrahimasut007
Apple Sever
- Konular
- 10
mrbEkli dosyayı görüntüle 12064
Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir.
Watusi3
OnlineNotify
Stalky
Sürüm: 23.23.0
İndirme araçları TrollStore gereklidir
iPA: [Hidden content]
@DeliTurKEline sağlık abi çok yararlı. Ancak gizli sohbet bildirimleri gelmeye devam ediyor buna nasıl çözüm bulunur.
Watusi varsa efsane olmuşturEkli dosyayı görüntüle 12064
Aşağıdaki Araçlarla Entegre Edilmiştir.
Watusi3
OnlineNotify
Stalky
Sürüm: 23.23.0
İndirme araçları TrollStore gereklidir
iPA: [Hidden content]
Öncelikle elinize sağlık, bende de durum aynı, çözebildinizmi. En çok kullandığım özelliklerden biriydi. Bildirimler hala gözüküyor.Eline sağlık abi çok yararlı. Ancak gizli sohbet bildirimleri gelmeye devam ediyor buna nasıl çözüm bulunur.
bu sorun genel olmalı .. ipa olduğu için.. malesef.Öncelikle elinize sağlık, bende de durum aynı, çözebildinizmi. En çok kullandığım özelliklerden biriydi. Bildirimler hala gözüküyor.
üzerine kuramazsınız .. silip. ipayı yüklemeniz gerekli eskinin yedegi alıp kaldırıp bunu yükleyiniz..Mevcut whatsapp ın üzerine nasıl yükleyebilirim sohbet yedeği almadan ?
Hocam merhaba. Watusi yükledim sorunsuz kullanıyordum gece lisans sorunu başladı ve bazı özellikleri kilitlendi. Defalarca mail hesabını resetledim şifre yeniledim ama olmuyor. Kilitli mesajlarıma giremiyorum ve göremiyorum, jailbreakli iken cihaza tanımlı hesapları silebiliyorduk fakat bunda o kısımda yok. şifre yenilesemde bad login response (hatalı giriş) hatası veriyor. Nasıl yapabilirim?bu sorun genel olmalı .. ipa olduğu için.. malesef.
Hocam merhaba. Watusi yükledim sorunsuz kullanıyordum gece lisans sorunu başladı ve bazı özellikleri kilitlendi. Defalarca mail hesabını resetledim şifre yeniledim ama olmuyor. Kilitli mesajlarıma giremiyorum ve göremiyorum, jailbreakli iken cihaza tanımlı hesapları silebiliyorduk fakat bunda o kısımda yok. şifre yenilesemde bad login response (hatalı giriş) hatası veriyor. Nasıl yapabilirim?
yeni sürüme bakalım çıkmış olmalıArkadaşlar başka lisans sorunu yaşayan varmı, yoksa bendemi sorun oldu acaba?
güncelleyeecekler.. digerini deneyin bi .. troolstore olanı..Uygulamanın günceli var mı ??
birazdan günceli gelecekUygulamanın günceli var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?