B Berkkryrt Apple Sever Katılım 28 Eki 2019 Konular 8 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 1,504 31 Mar 2020 #1 Arkadaşlar sohbet yedeğimi alıp whatsapp'ı sildim ancak tekrar yüklediğimde sohbet yedeğim çıkmıyor önemli mesajlar var yardımcı olabiliecek var mı?
Arkadaşlar sohbet yedeğimi alıp whatsapp'ı sildim ancak tekrar yüklediğimde sohbet yedeğim çıkmıyor önemli mesajlar var yardımcı olabiliecek var mı?
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Apple Sever Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 31 Mar 2020 #2 Berkkryrt' Alıntı: Arkadaşlar sohbet yedeğimi alıp whatsapp'ı sildim ancak tekrar yüklediğimde sohbet yedeğim çıkmıyor önemli mesajlar var yardımcı olabiliecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 8890 Genişletmek için tıkla ... Watusi tool u crack mi ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Berkkryrt' Alıntı: Arkadaşlar sohbet yedeğimi alıp whatsapp'ı sildim ancak tekrar yüklediğimde sohbet yedeğim çıkmıyor önemli mesajlar var yardımcı olabiliecek var mı? Ekli dosyayı görüntüle 8890 Genişletmek için tıkla ... Watusi tool u crack mi ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS B Berkkryrt Apple Sever Katılım 28 Eki 2019 Konular 8 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 1,504 31 Mar 2020 #3 Mr oyuncu tr' Alıntı: Watusi tool u crack mi ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Jailbreak veya herhangi bir şey yüklü değil yeni kurdum telefonu Oyla: Oyla 0 Downvote
Mr oyuncu tr' Alıntı: Watusi tool u crack mi ? Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Jailbreak veya herhangi bir şey yüklü değil yeni kurdum telefonu
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Apple Sever Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 31 Mar 2020 #4 Berkkryrt' Alıntı: Jailbreak veya herhangi bir şey yüklü değil yeni kurdum telefonu Genişletmek için tıkla ... Daha önce jb varmıydı eğer yoksa ayarlardan icloud tan wp nin açık olduğundan emin ol Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Berkkryrt' Alıntı: Jailbreak veya herhangi bir şey yüklü değil yeni kurdum telefonu Genişletmek için tıkla ... Daha önce jb varmıydı eğer yoksa ayarlardan icloud tan wp nin açık olduğundan emin ol Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS B Berkkryrt Apple Sever Katılım 28 Eki 2019 Konular 8 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 1,504 31 Mar 2020 #5 Mr oyuncu tr' Alıntı: Daha önce jb varmıydı eğer yoksa ayarlardan icloud tan wp nin açık olduğundan emin ol Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ne denediysem olmadı tüm mesajlar gitti daha önce jb vardı Oyla: Oyla 0 Downvote
Mr oyuncu tr' Alıntı: Daha önce jb varmıydı eğer yoksa ayarlardan icloud tan wp nin açık olduğundan emin ol Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... ne denediysem olmadı tüm mesajlar gitti daha önce jb vardı
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Apple Sever Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 31 Mar 2020 #6 Berkkryrt' Alıntı: ne denediysem olmadı tüm mesajlar gitti daha önce jb vardı Genişletmek için tıkla ... Peki o jb de watusi varmıydı Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Berkkryrt' Alıntı: ne denediysem olmadı tüm mesajlar gitti daha önce jb vardı Genişletmek için tıkla ... Peki o jb de watusi varmıydı Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS B Berkkryrt Apple Sever Katılım 28 Eki 2019 Konular 8 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 1,504 31 Mar 2020 #7 Mr oyuncu tr' Alıntı: Peki o jb de watusi varmıydı Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet vardı Oyla: Oyla 0 Downvote
Mr oyuncu tr' Alıntı: Peki o jb de watusi varmıydı Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet vardı
Mr oyuncu tr Çevirmen Elit Üye Apple Sever Katılım 28 Şub 2020 Konular 18 Mesajlar 339 Tepkime puanı 149 Puanları 1,524 31 Mar 2020 #8 Yeni bir iphone olarak ayarla dedinmi Eğer demediy sende şuanda eski jb dosyaların var vede onları silmen gerekiyor Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Yeni bir iphone olarak ayarla dedinmi Eğer demediy sende şuanda eski jb dosyaların var vede onları silmen gerekiyor Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS B Berkkryrt Apple Sever Katılım 28 Eki 2019 Konular 8 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 1,504 31 Mar 2020 #9 Mr oyuncu tr' Alıntı: Yeni bir iphone olarak ayarla dedinmi Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet demiştim onuda Oyla: Oyla 0 Downvote
Mr oyuncu tr' Alıntı: Yeni bir iphone olarak ayarla dedinmi Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... evet demiştim onuda