Öncelikle merhaba, eski Android telefonumdaki Whatsapp'ı verilerle birlikte nasıl yeni iPhone telefonuma taşıya bilirim? İnternet'te ücretli uygulamalar buldum (Hem bilgisayar hemde android için) ama bana mümkünse ücretsiz olan yolunu eğer biliyorsanız göstere bilirmisiniz??
-Öncelikle bunun için bilgisayarınıza
Android WhatsApp To IPhone Transfer adında bir program yüklemen
YADA:
-Kurduğunuz programı çalıştırmadan önce Android işletim sistemine sahip telefonunuzun Ayarlar uygulamasından USB Hata Ayıklama seçeneneğini açın.
-iPhone’unuzda ise iCloud yedek ve iPhone’umu Bul seçeneklerini kapatın.
-Android telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarına bağlayın ve kurduğunuz programı çalıştırın.
-Android telefonunuzda Ayarlar – Sohbet Ayarları – Yedekle menüsünden WhatsApp konuşmanızın yedeğini bilgisayarınıza indirin
-Mesaj yedeğinizi iPhone’a aktarmak için program içindeki Local Databases menüsünü açın. Android cihaz adınızın üstüne sağ tıklayın ve Transfer Messages from Database to iPhone’u seçin.
-iPhone’nunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın ve program üzerinden indirdiğiniz
WhatsApp sohbet yedeğini iPhone’nunuza aktarmaya başlayın.
Android cihaz adınızın üstüne sağ tıklayın ve Transfer Messages from Database to iPhone’u seç varmı ? iPhone’nunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağla ve program üzerinden indirdiğin
WhatsApp sohbet yedeğini iPhone’nuna aktarmaya başla böyle olması gerekli ama