-Öncelikle bunun için bilgisayarınıza Android WhatsApp To IPhone Transfer adında bir program yüklemenÖncelikle merhaba, eski Android telefonumdaki Whatsapp'ı verilerle birlikte nasıl yeni iPhone telefonuma taşıya bilirim? İnternet'te ücretli uygulamalar buldum (Hem bilgisayar hemde android için) ama bana mümkünse ücretsiz olan yolunu eğer biliyorsanız göstere bilirmisiniz??
Öncelikle merhaba, eski Android telefonumdaki Whatsapp'ı verilerle birlikte nasıl yeni iPhone telefonuma taşıya bilirim? İnternet'te ücretli uygulamalar buldum (Hem bilgisayar hemde android için) ama bana mümkünse ücretsiz olan yolunu eğer biliyorsanız göstere bilirmisiniz?
ücret gerektirmez.. full keyli program bulursam gündüz atarım .. linkler denersiniz..Ücretlede olsa yardımcı olabilecek varmı? Tenoshare Whatsapp Transfer uygulamasının son sürümü yalnızca işlem yapıyor onunda ücreti çok fazla. İşe yarar bir uygulama bulamadım. Lütfen elinizde işe yarar bir uygulama varsa özelden de olsa paylaşa bilirmisiniz? Yada ücretle yardımcı ola bilirmisiniz?
Hocam teşekkürler ama bu Tenorshae Whatsapp Transfer programı değil Repair programı bana Whatsapp transfer Android to iOS programı lazım Tenorshaenin Whatsapp Transfer programı var son versiyonunu bulamıyorum 3.4.1 olmalıücret gerektirmez.. full keyli program bulursam gündüz atarım .. linkler denersiniz..
[automerge]1640734765[/automerge]
Full lisans dosyası ektedir.. virüs programdan izin verin işlemleri yapın.. yapamadığınız yerde sorunuz..
test ettim lisans ettim..
birazdan konuyu açıyorum.
Hocam @DeliTurK uğraşıp yapmışsa demekki oluyor .program bu resimlerHocam teşekkürler ama bu Tenorshae Whatsapp Transfer programı değil Repair programı bana Whatsapp transfer Android to iOS programı lazım Tenorshaenin Whatsapp Transfer programı var son versiyonunu bulamıyorum 3.4.1 olmalı
[automerge]1640735718[/automerge]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İntwrnetten ful indir diyerek sitelerden indirip test etmen gerekli . Bizdeki lisans ediyordu ama transfer için tekrar lisans istiyordu .. başka formül var ise burdan yazarızHocam yapamadım. Başka nasıl yapa bilirim?
Bu uygulamalardan başka.bir yolu yokmu?
Hocam zip şifrelibunu dene ücretsiz olması gerekli
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yardım - Whatsapp'ı Android'ten iPhone'ye transfer etme bu konuda tgerekli programları söylemişlerdi ful sürüm yasa sarın alıp kullanman gerekli diğer bir arkadaşta örnek vermişti TR anlatımlıİyi geceler arkadaşlar i6sp kullanıyordum bi çılgınlık yapıp note20 ultra ya geçiş yapayım dedim burnumdan geldi whatsapp benim için hayati önem taşıyor acaba bunu iphonedan androide taşıyabileceğim uygulama verebilecek olan varmı şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?