Whatsapp'ı Android'ten iPhone'ye transfer etme

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Öncelikle merhaba, eski Android telefonumdaki Whatsapp'ı verilerle birlikte nasıl yeni iPhone telefonuma taşıya bilirim? İnternet'te ücretli uygulamalar buldum (Hem bilgisayar hemde android için) ama bana mümkünse ücretsiz olan yolunu eğer biliyorsanız göstere bilirmisiniz?

devrancan

Apple Sever
Konular
3
-Öncelikle bunun için bilgisayarınıza Android WhatsApp To IPhone Transfer adında bir program yüklemen
YADA:

-Kurduğunuz programı çalıştırmadan önce Android işletim sistemine sahip telefonunuzun Ayarlar uygulamasından USB Hata Ayıklama seçeneneğini açın.
-iPhone’unuzda ise iCloud yedek ve iPhone’umu Bul seçeneklerini kapatın.
-Android telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarına bağlayın ve kurduğunuz programı çalıştırın.
-Android telefonunuzda Ayarlar – Sohbet Ayarları – Yedekle menüsünden WhatsApp konuşmanızın yedeğini bilgisayarınıza indirin
-Mesaj yedeğinizi iPhone’a aktarmak için program içindeki Local Databases menüsünü açın. Android cihaz adınızın üstüne sağ tıklayın ve Transfer Messages from Database to iPhone’u seçin.
-iPhone’nunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağlayın ve program üzerinden indirdiğiniz WhatsApp sohbet yedeğini iPhone’nunuza aktarmaya başlayın.

Android cihaz adınızın üstüne sağ tıklayın ve Transfer Messages from Database to iPhone’u seç varmı ? iPhone’nunuzu USB kablo ile bilgisayarınıza bağla ve program üzerinden indirdiğin WhatsApp sohbet yedeğini iPhone’nuna aktarmaya başla böyle olması gerekli ama

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193

WhatsApp Transfer: ( lisans isteyebilir ) internetten ful sürümü bulabilirsiniz.. bununla iphone aktarabilirsiniz..
Türkçe anlatım:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Ücretlede olsa yardımcı olabilecek varmı? Tenoshare Whatsapp Transfer uygulamasının son sürümü yalnızca işlem yapıyor onunda ücreti çok fazla. İşe yarar bir uygulama bulamadım. Lütfen elinizde işe yarar bir uygulama varsa özelden de olsa paylaşa bilirmisiniz? Yada ücretle yardımcı ola bilirmisiniz?

Oyla:

DeliTurK

Administrator
Admin
Kurucu
Yönetici
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,193
ücret gerektirmez.. full keyli program bulursam gündüz atarım .. linkler denersiniz..
[automerge]1640734765[/automerge]
Full lisans dosyası ektedir.. virüs programdan izin verin işlemleri yapın.. yapamadığınız yerde sorunuz..

test ettim lisans ettim..

birazdan konuyu açıyorum.

Son düzenleme:
Oyla:
KS
KS

bizimaz02

Apple Sever
Konular
3
Hocam teşekkürler ama bu Tenorshae Whatsapp Transfer programı değil Repair programı bana Whatsapp transfer Android to iOS programı lazım Tenorshaenin Whatsapp Transfer programı var son versiyonunu bulamıyorum 3.4.1 olmalı
[automerge]1640735718[/automerge]

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Hocam @DeliTurK uğraşıp yapmışsa demekki oluyor .program bu resimler

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
Hocam yapamadım. Başka nasıl yapa bilirim?
İntwrnetten ful indir diyerek sitelerden indirip test etmen gerekli . Bizdeki lisans ediyordu ama transfer için tekrar lisans istiyordu .. başka formül var ise burdan yazarız

Oyla:

kemalak

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Mertcan
Meslek
Market
Cihaz
iphone 11
Konular
31
Oyla:

ToYBaRS

Apple Sever
Konular
8
bana da tam tersi lazım çok acil
[automerge]1640871735[/automerge]
arkadaşlar iphonedan androide nasıl aktarıcaz bu whatsappı bi yardım edin Allah rızası için çıldıracam

Son düzenleme:
Oyla:

ToYBaRS

Apple Sever
Konular
8
İyi geceler arkadaşlar i6sp kullanıyordum bi çılgınlık yapıp note20 ultra ya geçiş yapayım dedim burnumdan geldi whatsapp benim için hayati önem taşıyor acaba bunu iphonedan androide taşıyabileceğim uygulama verebilecek olan varmı şimdiden teşekkürler.

Oyla:

kemalak

Elit Üye
Apple Sever
Adım
Mertcan
Meslek
Market
Cihaz
iphone 11
Konular
31
Yardım - Whatsapp'ı Android'ten iPhone'ye transfer etme bu konuda tgerekli programları söylemişlerdi ful sürüm yasa sarın alıp kullanman gerekli diğer bir arkadaşta örnek vermişti TR anlatımlı

Oyla:

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
632
  • WhatsApp’ı açın ve geçmek istediğiniz sohbeti girin.
  • Sağ üst köşedeki üç nokta düğmesine dokunun.
  • Seçenekler menüsünde Diğer> Sohbeti dışa aktar’ı seçin.
  • Sohbeti dışa aktarma yöntemi olarak Gmail’i seçin.
  • Bu işlemi tüm konuşmalar için uygulayabilirsiniz.
  • Yeni telefonunuza gönderdiğiniz dosyaları indirin.
  • WhatsApp> Ayarlar> Sohbetler> Yedekle’ye erişin ve buradan indirdiğiniz dosyadan dışa aktardığınız görüşmeleri geri yükleyin. Bir işletim sisteminden diğerine geçmek istediğiniz tüm konuşmalarla bu işlemi tekrarlamanız gerekecek.
Görüşmeler dışa aktarıldıktan sonra, onları yeni cep telefonunuza geri yüklemelisiniz.
veya Dr Fone Full Sürüm ilede transfer edebilirsiniz.
iphone hem android transferi edebilirsiniz.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…