S a arkadaslar resimdeki balik wifi ve adam sinyal simgeleri nasil yapabilirim ios 12 uyumlu galiba bu sayfanin reposunda buldum bi admine ait galiba yardimci olursa cok sevinirim kolay gelsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok kötü oldu inşallah güncellenir...İos12 de calısmaz anemone olmadan .. ios11 e ait o resim Anemone güncellenirse o zaman çalışır arkadaşım..
Çok kötü oldu inşallah güncellenir...
Anemone yakında güncellenecek
Anemone ios 12 icin oldumu ?
S a arkadaslar resimdeki balik wifi ve adam sinyal simgeleri nasil yapabilirim ios 12 uyumlu galiba bu sayfanin reposunda buldum bi admine ait galiba yardimci olursa cok sevinirim kolay gelsin
Anemone yakında güncellenecek
Hocam anemone güncellendide Balikadam teması 12 ile uyumsuz diyor onunda güncellenemsi lazım heraldeAnemone yakında güncellenecek
Hocam anemone güncellendide Balikadam teması 12 ile uyumsuz diyor onunda güncellenemsi lazım heralde
o zaman beklemekten başka çaremiz yokbende denedim iosun 7 surumunden ios 11 e kadar bu statusbar calisiyordu winterboardda anemone da ama ios 12de anemonede snowboardda calismiyor o statusbar (hayir o statusbar guncellenme gerekmiyor sadece anemone tam guncellenmelidir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?