Cankit
Apple Sever
- Konular
- 20
Hocam cevabınla beni buga soktunJailbreaksız AppStore bölge değiştirmeden bölgemi değiştirdikden sonra indirebildim halada oynuyorum
Önce appstore'a girdim ayarlar kısmında bölge değiştirmeye geliyorum ordanHocam cevabınla beni buga soktunbölge değiştirmeden bölgemi değiştirdikden sonra.
Ben şimdi bir sorum olacak sana wild rift başka ülkede nasıl hesap açtın
bolgeyi sonra tekrar tr olarak duzellttinmi bi sorun oldumu veri kaybı vsÖnce appstore'a girdim ayarlar kısmında bölge değiştirmeye geliyorum ordan
Singapur Filipin artık hangisini istersen yap
Sonra bilgileri sallamıştım ben sonra böyle ufak siyah ekran oluyor sonrasında bölge değişiyor oyun geliyor arama kısmında aratınca
sonra riot account ile girdigimde oldu hesap falan açmadım..
henüz düzeltmedim bir kayıbım yok herhangi giden birşey yok çatır çatır oynuyorumbolgeyi sonra tekrar tr olarak duzellttinmi bi sorun oldumu veri kaybı vs
Ben de hesap açmamı istiyor hocam çözümünü hala bulamadımÖnce appstore'a girdim ayarlar kısmında bölge değiştirmeye geliyorum ordan
Singapur Filipin artık hangisini istersen yap
Sonra bilgileri sallamıştım ben sonra böyle ufak siyah ekran oluyor sonrasında bölge değişiyor oyun geliyor arama kısmında aratınca
sonra riot account ile girdigimde oldu hesap falan açmadım..
Maalesefbunun kolay yolu yokmu ?
Bir yerde yanlış bir şey yapmışsındırHesabın izinleri yok hatası alıyorum oyuna girerken?
yapmadım, app store bölge değiştirerek indirdim oyunu riottan hesap oluşturdumBir yerde yanlış bir şey yapmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?