Xenhtml Safe mode

caneryc

Apple Sever
Konular
4
arkadaşlar çok uğraşıp da çözemedim xenhtml iphone 5 ios 10.3.4 cihazda xenhtml yükleme sonrası safe mode a atıyor. orjinal reposundan yüklüyorum.
cihaz format atıp hiç bi tweak yüklü değilken de böyle oluyor yani başka bi tweak engel değil. çünkü yok ilk bunu yüklüyorum.

ne yapmalıyım :( başım belada

çözerseniz çok dua ederim cidden

acaba bi yama ile mi çözebilirim oysa o yama ne :( yada terminalden yada filzadan bişi mi yapmalıyım

Oyla:
arkadaşlar çok uğraşıp da çözemedim xenhtml iphone 5 ios 10.3.4 cihazda xenhtml yükleme sonrası safe mode a atıyor. orjinal reposundan yüklüyorum.
cihaz format atıp hiç bi tweak yüklü değilken de böyle oluyor yani başka bi tweak engel değil. çünkü yok ilk bunu yüklüyorum.

ne yapmalıyım :( başım belada

çözerseniz çok dua ederim cidden

bekleyin arkadaşım.. yeni günceleme yi ..

normalde... ilk repolar kurulması gerekir.. mobilesubstrate, preferenceloader, gerekli bağımlılıklar olmalı..

Packix reposu ekleyin...

Oyla:
eğer bunları diyorsanız şu şekilde
1.cydia substrate - var
2.preferenceloader - var
3.substrate Safe Mode - var
4.MobileHooker - yok

rpetri ve packix repoları da var.

not: xenhtml en az 10 versiyonunu denedim yine aynı malesef (ve bence yeni sürüm yayınlanması ile ile ilgili olmasa gerek var bişi ama ne)

Oyla:
eğer bunları diyorsanız şu şekilde
1.cydia substrate - var
2.preferenceloader - var
3.substrate Safe Mode - var
4.MobileHooker - yok

rpetri ve packix repoları da var.

not: xenhtml en az 10 versiyonunu denedim yine aynı malesef (ve bence yeni sürüm yayınlanması ile ile ilgili olmasa gerek var bişi ama ne)
yeni bir sürümü bekleyin derim.. arkadaşım..

Oyla:
tweak le değil aslında sorun. bişi eksik ama ne? ve iphone 5 kullananlar hepsi bunu yaşasaydın elbette ki güncelleme çok daha önce gelirdi. tedaviye yönelik bişi bulmalıyım :) umarım aranızda bi arkadaş sorunumu.

Oyla:
Geri