AmiraL Emekli Yönetici Apple Sever Kıdemli Üye İlk 1000! Adım Ahmetcan Cihaz iPhone 14 Pro Max Katılım 11 Haz 2018 Konular 632 Mesajlar 3,090 Çözümler 1 Tepkime puanı 3,299 Puanları 2,464 13 Tem 2019 #1 Özellikler: Tarih / Saat Mesaj (Günaydın / Öğleden Sonra / Akşam / Gece) Mevcut konum Mevcut Sıcaklık Hava Durumu Simgesi Pil bilgisi Sinyal Bilgisi Sistem bilgisi Değiştirilebilir metin renkleri Saat ve tarih / mesaj / hava / sinyal / sistem bilgilerini gizleyebilirsiniz Gerektirir: XenHTML, XenInfo Şimdi Saat / Tarih ve Mesaj'ı gizleyebilir ve gösterilmeyen wifi simgesini düzeltebilirsiniz ÜcretliIOS SÜRÜMLERI9 - 12.1.2 VERSIYON1.2 Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Özellikler: Tarih / Saat Mesaj (Günaydın / Öğleden Sonra / Akşam / Gece) Mevcut konum Mevcut Sıcaklık Hava Durumu Simgesi Pil bilgisi Sinyal Bilgisi Sistem bilgisi Değiştirilebilir metin renkleri Saat ve tarih / mesaj / hava / sinyal / sistem bilgilerini gizleyebilirsiniz Gerektirir: XenHTML, XenInfo Şimdi Saat / Tarih ve Mesaj'ı gizleyebilir ve gösterilmeyen wifi simgesini düzeltebilirsiniz ÜcretliIOS SÜRÜMLERI9 - 12.1.2 VERSIYON1.2 Repo: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
by BasilBey Moderatör Elit Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Adım basri Cihaz iPhone 11 pro Katılım 22 Ağu 2018 Konular 145 Mesajlar 553 Çözümler 3 Tepkime puanı 741 Puanları 2,264 15 Ağu 2019 #2 Teşekkürler beğendim ?