Y YusufPala Apple Sever Katılım 4 Kas 2018 Konular 1 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 1,863 7 Mar 2020 #1 Konudan da anlaşılacağı üzere oyun oynarken elim bildirim perdesine dokunuyor, nasıl kapatabiliriz? Konuyu forumda araştırdım ama bulamadım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konudan da anlaşılacağı üzere oyun oynarken elim bildirim perdesine dokunuyor, nasıl kapatabiliriz? Konuyu forumda araştırdım ama bulamadım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KS KS Y YusufPala Apple Sever Katılım 4 Kas 2018 Konular 1 Mesajlar 11 Tepkime puanı 0 Puanları 1,863 8 Mar 2020 #2 YusufPala' Alıntı: Konudan da anlaşılacağı üzere oyun oynarken elim bildirim perdesine dokunuyor, nasıl kapatabiliriz? Konuyu forumda araştırdım ama bulamadım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Konu güncel. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
YusufPala' Alıntı: Konudan da anlaşılacağı üzere oyun oynarken elim bildirim perdesine dokunuyor, nasıl kapatabiliriz? Konuyu forumda araştırdım ama bulamadım. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Konu güncel. Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi