Yanlış bir tweak yükledim Cydia Hatası?

• Konbuyu başlatan seymes
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2K

seymes

Apple Sever
Konular
8
Arkadaşlar yanlış bir uygulama yükledim cydia içine girebiliyorum ama bazı tweaklerim çalışmıyor cydia hata veriyor bu şekilde yardımcı olurmusunuzFEFB8065-1426-4009-A76A-695895FE8FA3.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
kiimo repoyu kaldır teekrar cydia girip yenilermisin.. kiimo dan tweakmi yüklediniz .aynı içerikli .. olmazsa Tweak cleaner 12 yüklü icleaner pro yüklü degilse.. uncover aç ..

1. Refresh icon Cache
2. Restore RottFS isaretleyip RootFS edin.. cydia kalksın sonra tekrar jailbreak deyip yükleyin.. Cydia gelecek güncelemeler gelecek güncelle sonra tweakleri yükleyin.. kiimo repoyu kaldırın... mutlaka

Oyla:
KS
KS

seymes

Apple Sever
Konular
8
kiimo repoyu kaldır teekrar cydia girip yenilermisin.. kiimo dan tweakmi yüklediniz .aynı içerikli ..
evet kiimoyu kaldırdım repoyu yani uygulama yüklemiştim ordan o uygulamayı görsem kaldıracamda kaldıramıyorum

Oyla:

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107
evet kiimoyu kaldırdım repoyu yani uygulama yüklemiştim ordan o uygulamayı görsem kaldıracamda kaldıramıyorum
Uncover aç ..

1. Refresh icon Cache
2. Restore RottFS isaretleyip RootFS edin.. cydia kalksın sonra tekrar jailbreak deyip yükleyin.. Cydia gelecek güncelLemeler gelecek güncelle sonra tweakleri yükleyin..

BUKADAR teli sıfrlamaya gerek yok..

Oyla:
KS
KS

seymes

Apple Sever
Konular
8
Uncover aç ..

1. Refresh icon Cache
2. Restore RottFS isaretleyip RootFS edin.. cydia kalksın sonra tekrar jailbreak deyip yükleyin.. Cydia gelecek güncelLemeler gelecek güncelle sonra tweakleri yükleyin..

BUKADAR teli sıfrlamaya gerek yok..
tşk ederim oldu:)

Oyla:
Geri