Jailbreak yapınca bariz yavaşlama oluyor telefonda. Sadece bende mi herkeste mi böyle oluyor acaba ? Kasıyor bildiğiniz yardımcı olabilecek varmı ? Uygulamalar filan kasarak çok geç açılıyor. Telefon iPhone 7 13.5 checkra1n jailbreak yaptım.
10 GB yakın boş alan var hocamŞuana kadar böyle bir sorun yaşamadım. İphone 7 İOS sürüm 13.5.1
Bu soruna sebeb olacak bir şey varsa telefon hafızasının sınır noktasına ulaşmış veya yaklaşmış olmasıdır.
Depolama alanınızı kontrol edeniz.
Temiz kurulum yapmadım telefon üzerinden alıyorum, ısınma yok diyebilirim. Fazla tweakte kullanmıyorum açıkçası. Yani Nası anlatıyım şuan telefonu kapattım açtım jailbreak inaktif oldu herşey çok hızlı çalışıyor. Jailbreak aktif olunca o yavaşlığı hissedebiliyorum. Ayarlara bile girerken bekleme oluyor telefondajailbreak'dan önce temiz kurulum yapmışmıydınız yoksa telefon üzerinden mi güncellemeleri alıyorsunuz telefonun ısınma durumu gereğinden fazlamı bu soruna tweaklarden biride sebeb olabilir.
jailbreak kaynaklı olsan genel olarak sorun yaşayanların sayısı fazla olur kullandığın tweak ile alakalı büyük olasılıkTemiz kurulum yapmadım telefon üzerinden alıyorum, ısınma yok diyebilirim. Fazla tweakte kullanmıyorum açıkçası. Yani Nası anlatıyım şuan telefonu kapattım açtım jailbreak inaktif oldu herşey çok hızlı çalışıyor. Jailbreak aktif olunca o yavaşlığı hissedebiliyorum. Ayarlara bile girerken bekleme oluyor telefonda
Peki sizden bişey rica etsem. Kullandığım tweaklari deneme şansınız olabilir mi ? Özellikle halfipad veya gesturesi11. Weathergraund bide MoorebarX13. Bunlar en çok kullandıklarım. Test etme şansınız var mı ?jailbreak kaynaklı olsan genel olarak sorun yaşayanların sayısı fazla olur kullandığın tweak ile alakalı büyük olasılık
Merhaba hocam,Jailbreak yapınca bariz yavaşlama oluyor telefonda. Sadece bende mi herkeste mi böyle oluyor acaba ? Kasıyor bildiğiniz yardımcı olabilecek varmı ? Uygulamalar filan kasarak çok geç açılıyor. Telefon iPhone 7 13.5 checkra1n jailbreak yaptım.
Kesinlikle jailbreaksiz olduğu gibi hızlı çalışmıyor iPhone 7 illa bi kasılma mevcut hiç bişey kurmasam bileMerhaba hocam,
İp 7 13.5 unc0ver ile yaptım bir tık yavaşlama oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?