Yavaşlama

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
Jailbreak yapınca bariz yavaşlama oluyor telefonda. Sadece bende mi herkeste mi böyle oluyor acaba ? Kasıyor bildiğiniz yardımcı olabilecek varmı ? Uygulamalar filan kasarak çok geç açılıyor. Telefon iPhone 7 13.5 checkra1n jailbreak yaptım.

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
Jailbreak yapınca bariz yavaşlama oluyor telefonda. Sadece bende mi herkeste mi böyle oluyor acaba ? Kasıyor bildiğiniz yardımcı olabilecek varmı ? Uygulamalar filan kasarak çok geç açılıyor. Telefon iPhone 7 13.5 checkra1n jailbreak yaptım.

Şuana kadar böyle bir sorun yaşamadım. İphone 7 İOS sürüm 13.5.1
Bu soruna sebeb olacak bir şey varsa telefon hafızasının sınır noktasına ulaşmış veya yaklaşmış olmasıdır.
Depolama alanınızı kontrol edeniz.

KS
KS

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
Şuana kadar böyle bir sorun yaşamadım. İphone 7 İOS sürüm 13.5.1
Bu soruna sebeb olacak bir şey varsa telefon hafızasının sınır noktasına ulaşmış veya yaklaşmış olmasıdır.
Depolama alanınızı kontrol edeniz.
10 GB yakın boş alan var hocam

Kemal Kürşat

Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
jailbreak'dan önce temiz kurulum yapmışmıydınız yoksa telefon üzerinden mi güncellemeleri alıyorsunuz telefonun ısınma durumu gereğinden fazlamı bu soruna tweaklarden biride sebeb olabilir.

KS
KS

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
jailbreak'dan önce temiz kurulum yapmışmıydınız yoksa telefon üzerinden mi güncellemeleri alıyorsunuz telefonun ısınma durumu gereğinden fazlamı bu soruna tweaklarden biride sebeb olabilir.
Temiz kurulum yapmadım telefon üzerinden alıyorum, ısınma yok diyebilirim. Fazla tweakte kullanmıyorum açıkçası. Yani Nası anlatıyım şuan telefonu kapattım açtım jailbreak inaktif oldu herşey çok hızlı çalışıyor. Jailbreak aktif olunca o yavaşlığı hissedebiliyorum. Ayarlara bile girerken bekleme oluyor telefonda

Kemal Kürşat

Yönetici
Admin
Apple Expert
Konular
136
Web sitesi
www.trappledestek.com
Temiz kurulum yapmadım telefon üzerinden alıyorum, ısınma yok diyebilirim. Fazla tweakte kullanmıyorum açıkçası. Yani Nası anlatıyım şuan telefonu kapattım açtım jailbreak inaktif oldu herşey çok hızlı çalışıyor. Jailbreak aktif olunca o yavaşlığı hissedebiliyorum. Ayarlara bile girerken bekleme oluyor telefonda
jailbreak kaynaklı olsan genel olarak sorun yaşayanların sayısı fazla olur kullandığın tweak ile alakalı büyük olasılık

KS
KS

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
jailbreak kaynaklı olsan genel olarak sorun yaşayanların sayısı fazla olur kullandığın tweak ile alakalı büyük olasılık
Peki sizden bişey rica etsem. Kullandığım tweaklari deneme şansınız olabilir mi ? Özellikle halfipad veya gesturesi11. Weathergraund bide MoorebarX13. Bunlar en çok kullandıklarım. Test etme şansınız var mı ?

Ulviarslan

Apple Sever
Konular
0
Merhaba hocam,
İp 7 13.5 unc0ver ile yaptım bir tık yavaşlama oluyor.

Geri