Yeni Jailbreak

• Konbuyu başlatan Atacan
  • Başlangıç tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 720

Atacan

Apple Sever
Konular
1
Selam arkadaşlar iphonex kullanıcısıyım yeni checkra1n jailbreak yaptım sürüm 13.4.1 jailbreak cihazlarda banka işlemleri yapılmaması gerekiyor tarzında çok fazla tartışma var. Cihazı güvene almak adına ne yapabilirim terminal şifresini değiştirdim bugün telefon cebimdeydi 5 dakika kilitlenmiş nasıl oldu anlayamadım bu sebepten dolayı açıkcası biraz endişelendim sizce ne yapmalıyım?

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
Selam arkadaşlar iphonex kullanıcısıyım yeni checkra1n jailbreak yaptım sürüm 13.4.1 jailbreak cihazlarda banka işlemleri yapılmaması gerekiyor tarzında çok fazla tartışma var. Cihazı güvene almak adına ne yapabilirim terminal şifresini değiştirdim bugün telefon cebimdeydi 5 dakika kilitlenmiş nasıl oldu anlayamadım bu sebepten dolayı açıkcası biraz endişelendim sizce ne yapmalıyım?

Forumda konusu var en iyi bypass tweaki hangisi diye arat ırda anket olacak ordan en çok oy alanı kur uygulamayı aktif et bitti

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

KS
KS

Atacan

Apple Sever
Konular
1
Forumda konusu var en iyi bypass tweaki hangisi diye arat ırda anket olacak ordan en çok oy alanı kur uygulamayı aktif et bitti

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam konuya çok yabancıyım sadece jb yaptım youtubedan video izleyerek 15-20 tweak kurdum bugün yazdığım gibi olunca endişelendim tam olarak ne nedir nasıl güvene alabilirim cihazı açıklayabilirsen sevinirim

Geri