serdarstone
Apple Sever
- Konular
- 5
TşkMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
deneyelimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Gayet güzel ve detaylı bir yazıMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
tskMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
deniyecegimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
DeneyelimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
HılMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
DeneyeceğimMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
teşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
deneyelim bakalımMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
Merhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
tşk
BbMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?