GüZel dostum peki burası aktif olması şartmıOrası öyle kalacak zaten siz Truecallera giriş yaptıktan ve rehbere vs. Erişime izin verdikten sonra o uygulamada bi işiniz kalmıyor. Tweak e geri dönüp ayarlamaları yapmanız gerekiyor. Uğraşın yapamazsanız video çekerim.
Evet hocam ama premiumun çok bir önemi yok isteyenler premium kilidini repomuzdan “Truecaller (Premium Gold)” tweaki ile kaldırabilirTruecaller kalsın arkadaşlar premium da isteyebilir siz Tweak ayarları yapıp tamam diyin saten aramalarda çalışacaktır Doğrumu hocam öyle anladım @ROOTRX
Ekli dosyayı görüntüle 12855
Hayır konuda bahsettiğim istesenizde aktifleştiremiyeceğiniz dediğim yer burası. Yani buranın bir önemi yok burası da böyle kalsınGüZel dostum peki burası aktif olması şartmı
Çok tşk cevaplar ın için dediğin yaptım bakalım çok saol gene bişi sormak istersek kusurumuza bakmaEvet hocam ama premiumun çok bir önemi yok isteyenler premium kilidiniZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.repo adresinden “Truecaller (Premium Gold)” tweaki ile kaldırabilir
Estagfurullah yardımcı olabildiğim kadar olurumÇok tşk cevaplar ın için dediğin yaptım bakalım çok saol gene bişi sormak istersek kusurumuza bakma
Hadi okuyalımMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
TesekkrlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
TeşekkürlerMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Hemen deniyorumMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
Hocam arama yapmadan YP butonuna basılı tuttum. Bazıları gözüküyor ama bazıları no matches found hatası veriyor.Hemen deniyorum
Hata değil numaranın isim kaydı datası olmadığındanHocam arama yapmadan YP butonuna basılı tuttum. Bazıları gözüküyor ama bazıları no matches found hatası veriyor.
iyi olurMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
tenkyuMerhaba arkadaşlar sizde benim gibi sizi arayan yabancı numaraların kimden geldiğini bilmeden açmıyorsanız bu konu tam size göre.. Bu konu üzerinde zamanında baya araştırma yapmıştım yani bundan 1 sene önce ama yeni ios güncellemesinden ve güncellediğimden (14.0) uygulamalarda tweaklerde vs. sorun olmuştu. Bugün hem yeni çıkan tweak'i test etmiş olacaz hemde bilin bakalım dataları hangi uygulamadan çekmiş olacaz* Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?