Yetersiz hafıza oyun güncellerken

ilkay34

Apple Sever
Konular
6
Merhaba, mobile legends oyunu için tweak deniyordum, kaldırdım oyunu sorunsuz oynuyorum ama oyuna gelen güncellemeleri yetersiz hafıza diyip yüklemiyor hafızayı temizleyip tekrar deneyin diyor, yaklaşık 30gb boş alan mevcut telefonda, safe moda alıp denediğimde yüklemeye devam ediyor, ccleaner ile temizledim, uicache yaptım, ldrestart yaptım, oyunu sildim tekrar yükledim sorun hala devam ediyor. Çakışmayı nerede yapıyor olabilir? Şuan oyunla bağlantılı bir tweak yüklenmiş değil.

Damla

Co Admin
Yönetici
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,107

jailbreakten dolayı. + tweak lerden biri ediyordur.. temizleyip cydia kaldırıp yükleyin sonra tekrar cydia yükleyin derim..

Oyla:
KS
KS

ilkay34

Apple Sever
Konular
6
jailbreakten dolayı. + tweak lerden biri ediyordur.. temizleyip cydia kaldırıp yükleyin sonra tekrar cydia yükleyin derim..
Telefonu userspace reboot ile yeniden başlattım sorun düzeldi fakat bu seferde jb gitti checkrain kullandığım için tekrar jb yaptım devam ediyorum, şuan sorun gözükmüyor.

fakat şöyle bir konu dikkatimi çekti ayarlar saklama alanı bölümünde 25gb kullanılıyor görünüyor fakat icleaner ile temizlik yapmak istediğimde 27gb görünüyor bu 2gblık kısım sizce ne olabilir? @Damla

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…