YouTube Reklam Engelleme Tweak

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Ekran görüntüsündeki tweak yüklü fakat çalışmıyor. YouTube üzerindeki reklamları kaldırabilen ya da YouTube u premium yapabilen tweak varsa paylaşır mısınız?
489ab430ace607391b334f3d82b46f44.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konular
11
Orjinal reposundan Cercube5 yükle
Orjinal reposundan Cracktools4 yükle
Cracktools la cercubeyi crackle
Reklamlara elveda

KS
KS

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Orjinal reposundan Cercube5 yükle
Orjinal reposundan Cracktools4 yükle
Cracktools la cercubeyi crackle
Reklamlara elveda
Yanıtınız için teşekkür ederim her iki uygulamayı da orijinal repo adreslerinden indirdim ve Cractool4 üzerinden Youtube Cercube uygulamasına crack yaptım ve başarılı oldu diye uyarı mesajı aldım fakat youtube uygulamasını açtığımda Youtube kilitlendi uyarısı alıyorum ve uygulamadan atılıyorum.

KS
KS

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Yanıtınız için teşekkür ederim her iki uygulamayı da orijinal repo adreslerinden indirdim ve Cractool4 üzerinden Youtube Cercube uygulamasına crack yaptım ve başarılı oldu diye uyarı mesajı aldım fakat youtube uygulamasını açtığımda Youtube kilitlendi uyarısı alıyorum ve uygulamadan atılıyorum.

Ekran görüntüsünde paylaştığım Tweak ve Crack açıklamaları adımlarını uygulayarak reklamları engelledim. Fakat Cracktool bir işe yaramadı hatta yarardan çok zarar vererek uygulamanın çökmesine sebep oldu bilginize
d9d570ba56c78dda0b9530afb67d6eba.jpg

Konular
11
Sanırım sende cracktoolsu engelleyen bir bağımlılık yüklüydü ben crackli uygulama kullanmıyorum direk orjinal reposundan yükleyip cracktools üzerinden hallediyorum sıkıntıda çıkmadı şuana kadar / orjianl reposundan yükleyince crackli tweaklerin güncellemelerini beklemek zorunda kalmıyorsun o yüzden demiştim /

KS
KS

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Sanırım sende cracktoolsu engelleyen bir bağımlılık yüklüydü ben crackli uygulama kullanmıyorum direk orjinal reposundan yükleyip cracktools üzerinden hallediyorum sıkıntıda çıkmadı şuana kadar / orjianl reposundan yükleyince crackli tweaklerin güncellemelerini beklemek zorunda kalmıyorsun o yüzden demiştim /

Anladım, dedidiğiniz gibi yüklü bir bağımlılık sebebiyle sanırım. Fakat şu an sorun yok teşekkür ederim.

myfranco

Apple Sever
Konular
0
Youtube Tools'dan kimse bahsetmemiş. Reklamlar ve yaş sınırlaması kalkıyor ve arka planda oynatma geliyor. En temiz tweak. Repo'da mevcut zaten. Tek eksiği download yapamaması.

KS
KS

Oğuzhan

Apple Sever
Konular
22
Youtube Tools'dan kimse bahsetmemiş. Reklamlar ve yaş sınırlaması kalkıyor ve arka planda oynatma geliyor. En temiz tweak. Repo'da mevcut zaten. Tek eksiği download yapamaması.

İndirme özelliğine hiç kullanmıyorum zaten o halde bana göre uygulamaya benziyor, teşekkür ederim

Geri