merhaba
merhaba 1 ay oncesine kadar ipadify calisiyordu
herhangi bisey yuklemedim fakat suan calismiyor titani yukledim oda calismiyor surumum 13.6.1 suan sitenizdeki videoyu izledigimde simgeye tiklayinca oluyor ama safariden youtube aciyorum olmuyor lutfen yardimci olurmusunuz kafayi yicem artik youtube tweaklerina dair hicbir tweak calismiyor
Arkadaşım.. ilk badsdta yotube ile ilgli .. ne yapmak istedigin önmli .. ve tüm eklentileri kaldır youtubeyle ilgili .
1. youtubelite
2. Youpip
baska soylersen yardım ederim.
ekran videosu ekledim yapmak istedigim seyi, youtube dayali ne kadar eklenti varsa kaldirdimArkadaşım.. ilk badsdta yotube ile ilgli .. ne yapmak istedigin önmli .. ve tüm eklentileri kaldır youtubeyle ilgili .
1. youtubelite
2. Youpip
baska soylersen yardım ederim..
baba repomuzdan youpip inddir o yapıyor dedim.. ya..ekran videosu ekledim yapmak istedigim seyi, youtube dayali ne kadar eklenti varsa kaldirdim
usta yapmiyor yapmiyor denedim sen dedikten sonra, youtube, ilgili bi sorunmu var anlamadimki hicbir eklenti yok aslindababa repomuzdan youpip inddir o yapıyor dedim.. ya..
ozaman bir temixzlik yap cydia kaldırıp tekrar yap ..ve telegram sayfamızdan destek iste. ilk tam günceleme ettigin an yazusta yapmiyor yapmiyor denedim sen dedikten sonra, youtube, ilgili bi sorunmu var anlamadimki hicbir eklenti yok aslinda
cydiayi kaldirmayi bilmiyorum yardimci olma imkaniniz varmi? arastirdim onu kac gundur ama kayda deger bisey bulamadim cydiayi kaldirmayla alakaliozaman bir temixzlik yap cydia kaldırıp tekrar yap ..ve telegram sayfamızdan destek iste. ilk tam günceleme ettigin an yazZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
13.6.1 surum benim sorunum sadece youtube tweakleriyle alakali diger herseyde calisiyor tweak
sagoluntitan yerine . .cercube kullanın.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.reposunda.. konu uzuyor. gruptan yazın çözüm bulursunuz.. cercube sorunsuz .. üyelik alıp maille onaylayıp girin. pip çalışıyor ipadify de çalışıyor sizin tweaklerden çakışma nedeniyle sorun oluşmuş olabilir.. temisleyip tekrar cydia yükleyip yapın
bu repodaki farklı sürüm .. bunu deyin .. repo:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?