YouTube videolar açılmıyor.

Azazel

Apple Sever
Konular
7
Öncelikle herkese merhaba. Trapple’da bulunan YouTube tweaklerinin tamamını denedim hepsi kusursuz çalışıyor. Ancak 2 gündür şöyle bir durum yaşıyorum. Tüm tweaklerin reklamları engelle özelliğini aktif hale getirdiğimde hiç bir reklamlı video açılmıyor. Diğer özellikle gayet çalışıyor arkaplan indirme vb. Ancak reklamları engelleyi açıyorum, videolar açılmıyor dönüyor dönüyor duruyor. Ama reklamsız videolar hemen açılıyor. Ne yapmam gerekiyor? Aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı?

josepH

CR.cryp
Moderatör
Apple Expert
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Cihaz
iPhone 13 pro Max
Konular
511

youtube için.. perfectyoutube kullanabilirsin.. youtube için.. açılmasını istiyorsanız reklamsız TR Tweak - PerfectYoutube13 Türkçe

ALTERNATİF olarak : TR Tweak - YoutubePlus Türkçe

Oyla:
KS
KS

Azazel

Apple Sever
Konular
7
Hocam bunu da kullandım ama reklamları engelle dediğim zaman reklamlı videolar açılmıyor

Oyla:
KS
KS

Azazel

Apple Sever
Konular
7
Bakayım. Düşürdüm ama sanırım baya düşürmem lazım teşekkürler

Oyla:

AdrenaLiN

Apple Sever
Konular
1
aynı sorun bende de vardı videolar siyah ekranda sürekli dönüp duruyordu oynatmıyordu videoları. Ben kullandığım youtube tweakini silip bu sitenin reposundan cercube 5.2.4 sürümünü yüklemiştim o şekilde çözülmüştü

Oyla:

Mr oyuncu tr

Çevirmen
Elit Üye
Apple Sever
Konular
18
Youtube reklamsız bir şekilde kullanmak isteyenler appstore++ tweaki ile 15.29.4 sürümüne düşürsün

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

ahenkmuh

Apple Sever
Konular
1
Bendede azazel in yaşadığı durum var bir çok tweak denedim olmuyor. tweakleri kaldırınca düzeliyor.Aynı anda tweakler yüklüyken carplaye aktarınca telefonu oradada çalışmıyor ve telefon kitleniyor hiçbir işlem yapamıyorum ancak 1-2 saat sonra tekrar carplaye bağladığımda veya çağrı geldiğinde açılıyor ve hemen resping yapıp düzeltiyorum. youtube reklsmlarını engelleyici tweakler problem yaratıyor.

Oyla:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…