Zip'teki iPA'yı kuramamak

deepcx

Apple Sever
Konular
2
Merhaba, iPA Arşivdeki bazı iPA'ları kuramıyorum. Yandex Disk'e zip'li yani sıkıştırılmış olarak yüklenmiş dosyaları önce indiriyorum, ardından Filza'ya gönderiyorum. Sıkıştırılmış dosyaya tıkladığımda, dosyayı oraya çıkartıyor. Çıkartılmış dosyaya tıkladığımda ise kurulum ekranı gelmiyor, dosyanın içini açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eğer linkteki dosya sıkıştırılmış değilse(yani direkt .ipa ise) Filza'ya attıktan sonra açtığımda kurulum ekranı geliyor ve sorunsuzca kuruyorum. Sorun Zip'li olunca oluyor maalesef.

AppSync Unified
yüklü, iOS 14.4 Unc0ver ile jailbreaklı.

Örnek görsel ektedir.

Ekli dosyalar

• FDA84EB9-1E89-4982-AD64-E9B857D77C15.png
    FDA84EB9-1E89-4982-AD64-E9B857D77C15.png
    256.4 KB · Görüntüleme: 4

Solhan

Apple Sever
Konular
0
Zip dosyasının uzantısını ipa olarak değiştirmeyi denediniz mi

Kemal Kürşat

Visual Basic Studio Developer
Admin
Yönetici
Tecrübeli Üye
Elit Üye
Apple Sever
Konular
124
Web sitesi
www.trappledestek.com
Merhaba, iPA Arşivdeki bazı iPA'ları kuramıyorum. Yandex Disk'e zip'li yani sıkıştırılmış olarak yüklenmiş dosyaları önce indiriyorum, ardından Filza'ya gönderiyorum. Sıkıştırılmış dosyaya tıkladığımda, dosyayı oraya çıkartıyor. Çıkartılmış dosyaya tıkladığımda ise kurulum ekranı gelmiyor, dosyanın içini açıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Eğer linkteki dosya sıkıştırılmış değilse(yani direkt .ipa ise) Filza'ya attıktan sonra açtığımda kurulum ekranı geliyor ve sorunsuzca kuruyorum. Sorun Zip'li olunca oluyor maalesef.

AppSync Unified
yüklü, iOS 14.4 Unc0ver ile jailbreaklı.

Örnek görsel ektedir.
Dosyayı vermemişsin konuya onuda ekleseydin.

KS
KS

deepcx

Apple Sever
Konular
2
Geri