Ziraat mobil

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Şimdi jailbreak kullanıyorum ama internet bankacılğıda kullanıyorum bu aralar. Benim de hesabım ziraatte. Hesaba para giriş çıkışı oluyor faturalar vs. Onları yatırıyorum bazen de internetten alış veriş için kullanıyorum ziraat mobili. Jailbrekten dolayı bi sıkıntı Yaşar mıyım ? Hesaba giriş gibi para transferi şifre ele geçirme vs. Biraz tedirginim açıkçası.

KS
KS

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
Bu sorunun cevabını bende merak ediyordum fakat bir arkadaştan aldığım bilgiye göre Zıraat’in dosyalarında düzenleme yapılmadığı sürece JB yüzünden kilitlenme gibi sıkıntılar yaşanmazmış.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında benim endişem sadece şu, ziraat hesabım hacklenip izinsiz para çıkış riski var mı ? Varsa ne derecede? Öyle heryerden repo eklemem zaten. Genellikle güvenilir yerleri kullanırım çok fazla tweakte kullanmam.

Son düzenleme:
Oyla:

Ahmetsen06

Elit Üye
Apple Sever
Konular
75
Arkadaşlar merhaba. Şimdi jailbreak kullanıyorum ama internet bankacılğıda kullanıyorum bu aralar. Benim de hesabım ziraatte. Hesaba para giriş çıkışı oluyor faturalar vs. Onları yatırıyorum bazen de internetten alış veriş için kullanıyorum ziraat mobili. Jailbrekten dolayı bi sıkıntı Yaşar mıyım ? Hesaba giriş gibi para transferi şifre ele geçirme vs. Biraz tedirginim açıkçası.
çok uzun süredir jailbreak kullanıyorum ve bugüne kadar öyle bir sorunla karşılaşmadım. tabi tedbiri elden bırakmamak gerek. yani her önüne gelen repoyu eklememek lazım. ücretli ise ücretli alınmasından yanayım. umarım aydınlatıcı olmuştur.

Oyla:
KS
KS

Aslan0233

Apple Sever
Konular
3
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Dediğim gibi fazla tweak kullanmıyorum. Güvenilir kaynaklardan yüklemeye dikkat ediyorum. En çokta trapple reposundan indiriyorum zaten

Oyla:
Geri