Hysahin Apple Sever Katılım 12 Tem 2018 Konular 4 Mesajlar 68 Tepkime puanı 7 Puanları 1,869 9 Ağu 2018 #1 10.3.3 jb yapmak istiyorum cihaz ipad air 2 ama site hata veriyor yardımcı olabilecek varmı acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10.3.3 jb yapmak istiyorum cihaz ipad air 2 ama site hata veriyor yardımcı olabilecek varmı acaba Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DeliTurK Administrator Yönetici Admin Kurucu Apple Expert Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,198 Mesajlar 4,681 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,795 Puanları 2,564 Yaş 49 9 Ağu 2018 #2 iOS 10.x 64bit cihazlar için Jailbreak Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. sayfadan zipli indirin. Impactor'u indirin → Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bunla ilk önce xcode revoke sonra 44 ile dosyayı atın.. Bilgisayara cihazı bağlayın ve indirdiğiniz Impactor uygulamasını açın Impactor uygulamasında cihazınız görünecektir. Uygulamaya indirdiğiniz .ipa dosyasını sürükleyin ve sizden istenilen bilgileri girin. Yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittikten sonra bir popup gelecektir, tamam deyin ve cihazınızdaki "doubleh3lix" uygulamasını açın. Uygulamanın içindeki tek butona tıklayın İşlemin tamamlanmasını bekleyin. Eğer kernelexploit failed hatası alır veya cihaz sadece yeniden başlarsa tekrar deneyin Oyla 0 Downvote
iOS 10.x 64bit cihazlar için Jailbreak Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. sayfadan zipli indirin. Impactor'u indirin → Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bunla ilk önce xcode revoke sonra 44 ile dosyayı atın.. Bilgisayara cihazı bağlayın ve indirdiğiniz Impactor uygulamasını açın Impactor uygulamasında cihazınız görünecektir. Uygulamaya indirdiğiniz .ipa dosyasını sürükleyin ve sizden istenilen bilgileri girin. Yüklemenin bitmesini bekleyin. Yükleme bittikten sonra bir popup gelecektir, tamam deyin ve cihazınızdaki "doubleh3lix" uygulamasını açın. Uygulamanın içindeki tek butona tıklayın İşlemin tamamlanmasını bekleyin. Eğer kernelexploit failed hatası alır veya cihaz sadece yeniden başlarsa tekrar deneyin
KS KS Hysahin Apple Sever Katılım 12 Tem 2018 Konular 4 Mesajlar 68 Tepkime puanı 7 Puanları 1,869 9 Ağu 2018 #3 Tşk bilgisayarım gelince deneyeceğim safariden oluyormu acaba Oyla 0 Downvote
DeliTurK Administrator Yönetici Admin Kurucu Apple Expert Adım Devrim Meslek Güvenlik Cihaz iPhone 13 Pro Max Katılım 9 Haz 2018 Konular 1,198 Mesajlar 4,681 Çözümler 20 Tepkime puanı 5,795 Puanları 2,564 Yaş 49 9 Ağu 2018 #4 Hysahin' Alıntı: Tşk bilgisayarım gelince deneyeceğim safariden oluyormu acaba Genişletmek için tıkla ... safariden indrip impactor ile yüklyorsunuz telefona gelince uygulama jailbreak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.. Oyla 0 Downvote
Hysahin' Alıntı: Tşk bilgisayarım gelince deneyeceğim safariden oluyormu acaba Genişletmek için tıkla ... safariden indrip impactor ile yüklyorsunuz telefona gelince uygulama jailbreak işlemi gerçekleştirebilirsiniz..
KS KS Hysahin Apple Sever Katılım 12 Tem 2018 Konular 4 Mesajlar 68 Tepkime puanı 7 Puanları 1,869 10 Ağu 2018 #5 DeliturK' Alıntı: safariden indrip impactor ile yüklyorsunuz telefona gelince uygulama jailbreak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Yok hani electra gibi bir sistem varmı acaba onun için sordum Oyla 0 Downvote
DeliturK' Alıntı: safariden indrip impactor ile yüklyorsunuz telefona gelince uygulama jailbreak işlemi gerçekleştirebilirsiniz.. Genişletmek için tıkla ... Yok hani electra gibi bir sistem varmı acaba onun için sordum
SCoRPio Yönetici Moderatör Tecrübeli Üye Elit Üye Yeni Üye Apple Sever Antibiyotik İlk 1000! Cihaz iphone X Katılım 25 Haz 2018 Konular 192 Mesajlar 1,062 Çözümler 1 Tepkime puanı 1,345 Puanları 2,464 10 Ağu 2018 #6 Hysahin' Alıntı: Yok hani electra gibi bir sistem varmı acaba onun için sordum Genişletmek için tıkla ... tweakboox gibi yerlerde yoksa ipa saglam lık konusunda en iyisi pc arkadaşım... Oyla 0 Downvote
Hysahin' Alıntı: Yok hani electra gibi bir sistem varmı acaba onun için sordum Genişletmek için tıkla ... tweakboox gibi yerlerde yoksa ipa saglam lık konusunda en iyisi pc arkadaşım...