- Adım
- Uğur
- Cihaz
- İPhobne 12
- Konular
- 78
Merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum, işlemcisi de çok kötü olmamalı.
Bu monitör dahil değil biraz tuzlu oldu sanki hocamÖnerdiğim bu bilgisayar ile piyasadaki tüm oyunları oynayabilir ve hatta Ray Tracing teknolojisinin tadını çıkarabilirsiniz. Hem Ryzen 5 3500 işlemci, hem de RTX2060 ekran kartı bu yolda sizi sonuna kadar destekleyecektir
P2 AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ne amaçlı alacaksın oyun yazılım vs vs onu bilelim ki ona göre öneride bulunalımMerhaba, yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum, işlemcisi de çok kötü olmamalı.
oyun odaklı olacak tabi ama eklranda monitörde olsa iyi olur. 11bin 12 bin civarıNe amaçlı alacaksın oyun yazılım vs vs onu bilelim ki ona göre öneride bulunalım
oyun odaklı olacak tabi ama eklranda monitörde olsa iyi olur. 11bin 12 bin civarı
Karar vermek zor iyi düşünüp almanı tavsiye ederim bütçen doğrultusunda bu verilenlenlrrde makulAnakart olarak, Msi B460M A Pro
Ssd olarak, 1TB M2 ssd alsam.
Veya direk sadece ekran kartını 2060 süper yapsak ?
Eğer bütceni biraz daha yükselte bilirsen bunu kesinlikle almanı tavsiye ederim benim kullandıgım bilgisayarın biraz üst modeli bu ben memnunum ki sen hayran kalırsın.Karar vermek zor iyi düşünüp almanı tavsiye ederim bütçen doğrultusunda bu verilenlenlrrde makul
Teşekkürler abi . Aldım bilgiyi ..Eğer bütceni biraz daha yükselte bilirsen bunu kesinlikle almanı tavsiye ederim benim kullandıgım bilgisayarın biraz üst modeli bu ben memnunum ki sen hayran kalırsın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.