bilgisayarım var dopamine indirdim ama tweaklar indirilen uygulamalar gözükmüyordu
yanlış kurdum galiba ama daha iyisi varsa dopamin jailbreak tan onu kurayım
iOS 15.0 - 16.5 / 16.5.1 / 16.6.1 için jailbreak ile uyumlu [ Dopamine 2 ] piyasaya sürüldü. baştan itibaren kurulan jailbreak uygulamalarını (paketlerini) ve baştan itibaren kayıtlı olan varsayılan depoları özetlemek istiyorum . Önceden yüklenmiş bu jailbreak uygulamalarının tümü , jailbreak...
iOS 15.0 - 16.5 / 16.5.1 / 16.6.1 için jailbreak ile uyumlu [ Dopamine 2 ] piyasaya sürüldü. baştan itibaren kurulan jailbreak uygulamalarını (paketlerini) ve baştan itibaren kayıtlı olan varsayılan depoları özetlemek istiyorum . Önceden yüklenmiş bu jailbreak uygulamalarının tümü , jailbreak...
@1cihans arkadaşımızın anlatımıyla videomuz. Video . Arkadaşlar Altstore kullanarak Unc0ver 5.0.1 ios 13.5 jailbreak yapılışını anlatacağım. (Altstore Windows için Windows 10 da çalışıyor. ) RESİMLİ ANLATIM. - Öncelikle Bilgisayarımıza olması gerekenleri yazalım. 1-İtunes Güncel sürüm...
TrollStore2 yayınlandı! Resmi Sayfa: https://github.com/opa334/TrollStore TrollStore'u yüklemek için ios.cfw.guide adresindeki kılavuzlara bakın (Apple, CoreTrust'u üçüncü kez mahvetmediği sürece...). 16.7.x ve 17.0.1+ ASLA desteklenmeyecektir. iOS 16.7 – 16.7.2 ve iOS 17.0.1+ TrollStore...
Son Güncelleme: TrollStore v1.1.10 yayınlandı. Değişiklikler: =>> TrollStore'un başlatıldığında kilitlenebileceği bir hatayı düzeltin (tar aracılığıyla yapılan OTA güncellemeleri bu durumda hala çalışıyor olmalıdır) =>> Uygulama sınırında küçük görsel iyileştirme IPA'yı İndirin, Yöntemleri...
piyasaya sürülen [ TrollStar ]'ın işlevi çok basit ve tek amacı iOS 16.0 - 16.6.1 için "TrollStore"u yüklemek . Başka hiçbir özelliği olmamasına ve bazı uyarılar olmasına rağmen kullanımı kolaydır ve yalnızca TrollStore'u yüklemek istiyorsanız anlaşılması kolaydır. [ iOS 16.0 ila 16.6.1 ]...