selam aleykum resimdeki statusbari gelistiricilerden kime ilete bilirim snowboard ile uyumlu olmasi icin? Snowboardin gelistiricisine yazdim.baska kime yazmam gerek bilen varmi?Ekli dosyayı görüntüle 1619
selam aleykum resimdeki statusbari gelistiricilerden kime ilete bilirim snowboard ile uyumlu olmasi icin? Snowboardin gelistiricisine yazdim.baska kime yazmam gerek bilen varmi?Ekli dosyayı görüntüle 1619
sen yanlis anlamissin hocam kac yildir kullaniyorum ne zeppelini? tema bu statusbar icinBunun snowboard ile alakası yok arkadaşlar bu Zeppelin teması....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sen yanlis anlamissin hocam kac yildir kullaniyorum ne zeppelini? tema bu statusbar icin
Adminle bir el atsa aslında ne güzel olur
bende respring modundan çıkmıyor kurduğum zaman 12.1.2Arkadaşlar. Anemone tam Stabil değil her şey çalışmıyor Bildiğim kadarıyla Cool star yeniden yazdı Anemoneyi Uncover la stabil değil bu yüzden bazen sıkıntılar veriyor tweaklerde sizde yokmu sıkıntı ?
İnşallah valla el atarsa ne güzel olurYaparsa deliturk arkadasimiz yapar onda vardi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?