alsha
Apple Sever
- Konular
- 1
selam aleykum resimdeki statusbari gelistiricilerden kime ilete bilirim snowboard ile uyumlu olmasi icin? Snowboardin gelistiricisine yazdim.baska kime yazmam gerek bilen varmi?
Not : Artık ios14.8.1 de çalışmaktadır
Edit :Arkadaşlar merhaba size müjdeli bir haberim var sanırım ekran resmi herşeyi anlatmaya yeter biliyorum herkes bu statusbar temasını özlemle bekliyordu ve sonunda çalıştırmayı başardım
Gelelim nasıl Çalıştıracağınıza
1.öncelikle Packix reposunda yeni bir tema uygulama tweaki olan iThemer yayınlandı
Onu yükleyin sonra restart springboard yapın.
2. Bizim repodan Balikinsan statusbar temasını yükleyin. ios12 de calışıyor denendi tarafımdan
3. Telefonunuz da ayarlar kısmında iTehemer i bulun ve Adamvebalik yazanı Enabled kısmına sürükleyin ve uygulayın
Hepsi bu kadar güle güle kullanın.
E artık bir beğeniyi de hak etdim iyi forumlar
Not : Artık ios14.8.1 de çalışmaktadır
Adam ve Balık (StatusBar Teması) iOS 9 - 13.6
Açıklama: Arkadaşlar bu statusbar teması daima beğenilmiş bir tema Gereklilik: iThemer Deb: com.trappledestek.balikinsan_1.0_iphoneos-arm.deb Uyumluluk: iOS 9 - 13.6 !!Bu Açıklama iphone X kullanıcıları içindir!! İphone x kullanıcıları sürekli biz nasıl bu satatus bar temalarını...
trappledestek.com
Edit :Arkadaşlar merhaba size müjdeli bir haberim var sanırım ekran resmi herşeyi anlatmaya yeter biliyorum herkes bu statusbar temasını özlemle bekliyordu ve sonunda çalıştırmayı başardım
Gelelim nasıl Çalıştıracağınıza
1.öncelikle Packix reposunda yeni bir tema uygulama tweaki olan iThemer yayınlandı
Onu yükleyin sonra restart springboard yapın.
2. Bizim repodan Balikinsan statusbar temasını yükleyin. ios12 de calışıyor denendi tarafımdan
3. Telefonunuz da ayarlar kısmında iTehemer i bulun ve Adamvebalik yazanı Enabled kısmına sürükleyin ve uygulayın
Hepsi bu kadar güle güle kullanın.
E artık bir beğeniyi de hak etdim iyi forumlar
Moderatör tarafında düzenlendi: