Arkadaşlar geçen güne kadar appstore den indirme yapmada sorun yokken dün akşam hiç bir indirme yapamadım. Apple kimliğinden çıkış yaptım ama şimdide giriş yapamıyorum. Ağ ayarlarını da sıfırladım değişen birşey olmadı. Üstüne üstelik Cydia da silindi geri getiremedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Cydia silindi görünmüyor ama tweakler işlem yapmaya devam ediyor.
Durduk yere de Apple kimliğe giriş yapmada sorun yaşıyorum..
Electra kullanıyorum tel versiyon 11.3.1 ip6. Bu dediğiniz teli komple siliyor galiba dimi. Silmeden yapabilirmiyizjailbreak aracı nedi,r.. checkra1n ise.. Cheakra1n içine girip restore deyin.. eror verirse.. tekrar.. safe mod allow işaretleyek jailbreak edin.. checkra1n gelince restore deyip.. tekrar kaldırdır deyin tüm tweakler silinsin.. ayarlar / genel /sıfrla /tüm içerikleri sıfırla .. en üstekini.. yuapın öyle deneyin.
Varmı bi fikriniz acaba.jailbreak aracı nedi,r.. checkra1n ise.. Cheakra1n içine girip restore deyin.. eror verirse.. tekrar.. safe mod allow işaretleyek jailbreak edin.. checkra1n gelince restore deyip.. tekrar kaldırdır deyin tüm tweakler silinsin.. ayarlar / genel /sıfrla /tüm içerikleri sıfırla .. en üstekini.. yuapın öyle deneyin.
Varmı bi fikriniz acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?