Apple kimliği giriş yapmıyor

Aegnor

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
Arkadaşlar geçen güne kadar appstore den indirme yapmada sorun yokken dün akşam hiç bir indirme yapamadım. Apple kimliğinden çıkış yaptım ama şimdide giriş yapamıyorum. Ağ ayarlarını da sıfırladım değişen birşey olmadı. Üstüne üstelik Cydia da silindi geri getiremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,115
Arkadaşlar geçen güne kadar appstore den indirme yapmada sorun yokken dün akşam hiç bir indirme yapamadım. Apple kimliğinden çıkış yaptım ama şimdide giriş yapamıyorum. Ağ ayarlarını da sıfırladım değişen birşey olmadı. Üstüne üstelik Cydia da silindi geri getiremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

cydia görünüyormu kalktımı arkadaşım.

KS
KS

Aegnor

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
Cydia silindi görünmüyor ama tweakler işlem yapmaya devam ediyor.
Durduk yere de Apple kimliğe giriş yapmada sorun yaşıyorum..

Damla

Yönetici
Co Admin
Apple Expert
Adım
Öznur
Cihaz
iPhone 11
Konular
1,115
Cydia silindi görünmüyor ama tweakler işlem yapmaya devam ediyor.
Durduk yere de Apple kimliğe giriş yapmada sorun yaşıyorum..

jailbreak aracı nedi,r.. checkra1n ise.. Cheakra1n içine girip restore deyin.. eror verirse.. tekrar.. safe mod allow işaretleyek jailbreak edin.. checkra1n gelince restore deyip.. tekrar kaldırdır deyin tüm tweakler silinsin.. ayarlar / genel /sıfrla /tüm içerikleri sıfırla .. en üstekini.. yuapın öyle deneyin.

KS
KS

Aegnor

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
jailbreak aracı nedi,r.. checkra1n ise.. Cheakra1n içine girip restore deyin.. eror verirse.. tekrar.. safe mod allow işaretleyek jailbreak edin.. checkra1n gelince restore deyip.. tekrar kaldırdır deyin tüm tweakler silinsin.. ayarlar / genel /sıfrla /tüm içerikleri sıfırla .. en üstekini.. yuapın öyle deneyin.
Electra kullanıyorum tel versiyon 11.3.1 ip6. Bu dediğiniz teli komple siliyor galiba dimi. Silmeden yapabilirmiyiz

KS
KS

Aegnor

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
18
Varmı bi fikriniz acaba.

AmiraL

Emekli Yönetici
Apple Sever
Adım
Ahmetcan
Cihaz
iPhone 14 Pro Max
Konular
635
Geri