Apple logusu gidip geliyor, dokunmatik bozuk

kovala242

Apple Sever
Konular
1
Arkadaşlar ekranım biraz çatlak üzerinde kırılmaz cam vardı dün akşam ıslak masaya koydum telefonu yüz üstü fark etmeden sonra sildim ettim telefonu kullanıyordum gece kullandım sabah kalktığımda telefonun dokunmatiği çalışmıyordu telefoncuya götürdüm açtı baktı sorun gözükmüyor görüntüde düşme sebebiyle felan olmuş olabilir ekran değişimi gerekiyır olabilir dedi. sonra eve gittim telefon açılıp kapanmaya başladı hala böyle oluyor, ara sıra açık kalıyor sonra gene oluyor ne hatası olabilir?

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
Arkadaşlar ekranım biraz çatlak üzerinde kırılmaz cam vardı dün akşam ıslak masaya koydum telefonu yüz üstü fark etmeden sonra sildim ettim telefonu kullanıyordum gece kullandım sabah kalktığımda telefonun dokunmatiği çalışmıyordu telefoncuya götürdüm açtı baktı sorun gözükmüyor görüntüde düşme sebebiyle felan olmuş olabilir ekran değişimi gerekiyır olabilir dedi. sonra eve gittim telefon açılıp kapanmaya başladı hala böyle oluyor, ara sıra açık kalıyor sonra gene oluyor ne hatası olabilir?

ekran kırık ise su geçmiş olabilir. yada düşürme sebebiyle olabilir.. telefona bir format at.. dene yine aynımı..

dokunmatik alanın çalışmadığı tespit edilirse bu ekranın degişmesi gerektigi gözterir..

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
ekran kırık ise su geçmiş olabilir. yada düşürme sebebiyle olabilir.. telefona bir format at.. dene yine aynımı..
format nasıl atabilirim hocam teknik bilgim yok maalesef telefon da açılmıyor şuan açılsa da dokunmatik yok itunes restore bağladım geri yükleme yaptım ama telefon açılmadığı için bilmiyorum oldu mu olmadı mı. güncelleme yaparkenki şerit hiçbir zaman ekrana gelmedi ama yazılımı indirdikten sonra.

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
anakart hatası olmasından korkuyorum. telefoncu açıp baktı ekran değiştir kesin düzelir dedi ama emin olamadım. açılma kapanma sorunun da sordum ekran değişimi gerekiyor dedi.

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
anakart hatası olmasından korkuyorum. telefoncu açıp baktı ekran değiştir kesin düzelir dedi ama emin olamadım. açılma kapanma sorunun da sordum ekran değişimi gerekiyor dedi.

ayarlardan genel / sıfırla / tüm içerikleri ve ayarları sıfrla deyin.. hiçbilmiyorsanız .. dokunmatik alanın çalışmaması ekrandandır.. İç ekranda, dokunmatik alanda ya da ekranda alınan darbeden dolayı dır arkadaşım ana kart degil.. merak etme

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
ayarlardan genel / sıfırla / tüm içerikleri ve ayarları sıfrla deyin.. hiçbilmiyorsanız .. dokunmatik alanın çalışmaması ekrandandır.. arkadaşım ana kart degil.. merak etme

hocam dokunmatkik çalışmadığı için ayarlara giremiyorum başka yolu yok mudur. itunes bağlayıp sıfırlamayı denedim yazılım seçilip çıkartıyor dedi sonra iphone geri yükleme için hazırlanıyor dedi sonra telefon ekranı gitti iPhone bekleniyor dedi sonra ekran geldi iPhone adlı iPhone geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4013) dedi

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
hocam dokunmatkik çalışmadığı için ayarlara giremiyorum başka yolu yok mudur. itunes bağlayıp sıfırlamayı denedim yazılım seçilip çıkartıyor dedi sonra iphone geri yükleme için hazırlanıyor dedi sonra telefon ekranı gitti iPhone bekleniyor dedi sonra ekran geldi iPhone adlı iPhone geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (4013) dedi

4013 hatası bundan kaynaklıdır bunlardan biridir.. telefoncu ya git ve baktır ekran degişip soırun baska olmadan

• Hafıza biriminin bozulması
  • Yazılım hatalarının etkisi
  • Darbe etkisiyle sarsılan anakart
  • Bilinçsiz işlem gören cihaz
  • Bozuk bağlantı kabloları
  • Bilgisayar kaynaklı sorunlar

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
4013 hatası bundan kaynaklıdır bunlardan biridir.. telefoncuyagit ve baktır ekran degişip

• Hafıza biriminin bozulması
  • Yazılım hatalarının etkisi
  • Darbe etkisiyle sarsılan anakart
  • Bilinçsiz işlem gören cihaz
  • Bozuk bağlantı kabloları
  • Bilgisayar kaynaklı sorunlar
Yani anakart hatası olabilir? Format atma şansım olmuyor o zaman şimdi hata alıyorum.

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
Yani anakart hatası olabilir? Format atma şansım olmuyor o zaman şimdi hata alıyorum.

bilinmez o maddelerden biride olabilir.. telefoncuya gitmen gerek ...

4013 14 hataları Bunların %90’ı hafıza birimin bozulmasından kaynaklanmaktadır. %10 luk kısmı işlemci kaynaklı olup bilinçsiz kurcalanmış cihazlarda görülmektedir.

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
bilinmez o maddelerden biride olabilir.. telefoncuya gitmen gerek ...
telefoncu ekran değişmesi lazım dedi içini açıp? anakart olsa anlar mıydı. 5 dk açtı baktı bunu dedi. boş yere ekran değişimine para vermek istemiyorum. garanti kapsamında değil telefonum ilk teknik servise mi gitmeliyim yoksa telefoncuya mı?

DeliTurK

Administrator
Yönetici
Admin
Kurucu
Apple Expert
Adım
Devrim
Meslek
Güvenlik
Cihaz
iPhone 13 Pro Max
Konular
1,198
telefoncu ekran değişmesi lazım dedi içini açıp? anakart olsa anlar mıydı. 5 dk açtı baktı bunu dedi. boş yere ekran değişimine para vermek istemiyorum. garanti kapsamında değil telefonum ilk teknik servise mi gitmeliyim yoksa telefoncuya mı?

saglam bir yere götürmeni dilerim.. bu tarz.. durumlarda.. Bu hatayı aldığınızda lütfen ehil olmayan kişilere iPhone’unuzu emanet etmeyiniz. Bu arızanın tamiri deneyim ve bir çok ekipman gerektirir. iyi bir teknik servise.. veriniz..

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
saglam bir yere götürmeni dilerim.. bu tarz.. durumlarda.. Bu hatayı aldığınızda lütfen ehil olmayan kişilere iPhone’unuzu emanet etmeyiniz. Bu arızanın tamiri deneyim ve bir çok ekipman gerektirir. iyi bir teknik servise.. veriniz..
teşekkürler.

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
Hocam şimdi kablolu baglantı restore ekranında takılı kaldı da nasıl çıkarırım bu ekrandan

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
Ses aç bas-çek
Ses kapa bas-çek yapıp güç tuşuna basılı tuttum ama seçmiyor.
Sanırım fabrika ayarına döndürmede hata aldığım için şuan yazılım yüklü değil içinde o yüzden böyle oluyor. Hafızada sıkıntı olabilir.

Jannicez

Yeni Üye
Apple Sever
Konular
11
yazılım da sıkıntı olsa bile hallonulur senin ki donanımsal sıkıntı ekran değişimimden sonra düzelirse yazılım kısmı kolay itunesden geri yükleme yaparsın düzelir

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
hocam itunes geri yükleme yaptım frimware mi ne hatta yükledi ama açılmadı telefon gene apple logo git gel oluyor

KS
KS

kovala242

Apple Sever
Konular
1
hocam itunes geri yükleme yaptım frimware mi ne hatta yükledi ama açılmadı telefon gene apple logo git gel oluyor
hocam geri yükleme yaptım şu apple yükleme şeridi doldu sonra gene kapandı apple logosu git gel oldu. şmidi gene yazılım yükleme şeridi geldi yazılım yüklüyor. Ayrıyeten telefon şuan bi anda iTunes'e bağlandı içindeki ses kayıtları felan görünüyor açılcak mı telefon diye bekliyorum şerit yüklendikten sonra, sonuca göre mesaj atacağım. not: yazılım yüklenirken yarısı dolmuşken yeniden kapandı telefon usb bağlantı kesildi sesi geldi pc'den şimdi apple logo git gel yapıyor tekrardan.

Geri