Sonherkül Apple Sever Katılım 1 Nis 2020 Konular 3 Mesajlar 32 28 Eyl 2020 #1 apps manager uygulaması yedekleme yapamıyorum geri yükleme yapamıyorum hocam yardımcı olurmusunuz ?
R rızabaycan21 Elit Üye İlk 1000! Katılım 3 Ağu 2018 Konular 57 Mesajlar 455 Daha fazla Adım Rıza Cinsiyet Erkek Cihaz İPhone X 17 Ocak 2021 #2 Sonherkül' Alıntı: apps manager uygulaması yedekleme yapamıyorum geri yükleme yapamıyorum hocam yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... ne yüklediniz.. geri yükleyemiyorsunuz.. Oyla: Oyla 0 Downvote
Sonherkül' Alıntı: apps manager uygulaması yedekleme yapamıyorum geri yükleme yapamıyorum hocam yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... ne yüklediniz.. geri yükleyemiyorsunuz..
AmiraL Emekli Yönetici Kıdemli Üye İlk 1000! Katılım 11 Haz 2018 Konular 635 Mesajlar 3,100 Daha fazla Adım Ahmetcan Cinsiyet Erkek Cihaz iPhone 14 Pro Max 17 Ocak 2021 #3 Sonherkül' Alıntı: apps manager uygulaması yedekleme yapamıyorum geri yükleme yapamıyorum hocam yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz RepomuZda sizin telden kaynaklı Oyla: Oyla 0 Downvote
Sonherkül' Alıntı: apps manager uygulaması yedekleme yapamıyorum geri yükleme yapamıyorum hocam yardımcı olurmusunuz ? Genişletmek için tıkla ... Sorunsuz RepomuZda sizin telden kaynaklı