Bende kullanıyorum bir sıkıntı yok şuan ilerleyen günlerde yeni bir güncelleme gelicek.Premium hesabın süresi dolmuştur hatası veriyo
Kimlik taraması için premium istiyo hocam, ekli dosyadan kuruyorum tarama yaparken hata veriyoBende kullanıyorum bir sıkıntı yok şuan ilerleyen günlerde yeni bir güncelleme gelicek.
TwitlyInstagram‘da toplu takip çıkarma engel Yemeden varmi böyle bir tweak ?
Dostum bugün özelden yazdın cevap verdim ya sana olmadığını söyledim alternatif sundum.Ben öğrenci hesabımla hallettim dedin.?merhabalar. dwg fastview uygulamasının premium unu paylaşabilir misiniz? tesekkurler şimdiden
Yansıtma özelliği mevcut ama kısıtlı tamamen yansıtma yapmak için bir kabloya ve ya farklı bir aparata ihtiyacınız var.hocam konu ile ne kadar alakası var bilmiyorum ama iphone telefonlarda apple tv harici ekran yansıtma olayı yok..bununla ilgili tweak veya uygulama mevcut mudur yoksa yapılabilir mi..
teşekkürler
Hocam Hangi repoda bu bende çıkmadıTwitly
Appstorede bu uygulamaHocam Hangi repoda bu bende çıkmadı
Hocam 10 kişi çıkardım engell yedim ya Tweak felan yokmu kardeşimAppstorede bu uygulama
Malesef bilgim yokHocam 10 kişi çıkardım engell yedim ya Tweak felan yokmu kardeşim
Çalışan bir sürümü şaun mevcut değilMerhaba,tweetbot un çalışan bi versiyonu var mı? Bağzı kaynaklardan indirdim ama açılıp kapanıyor çalışmıyor uygulama
Hocam kurallara uygun istek belirtin.Merhabalar hepinizin ellerine sağlık.Bana Canva Logo Fotoğraf Tasarım ,ın Tam Sürümü Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekürler
Yansıtma özelliği mevcut ama kısıtlı tamamen yansıtma yapmak için bir kabloya ve ya farklı bir aparata ihtiyacınız var.
Uygulama hocam daha önce bu işi gören bir tweak mevcuttu ama güncellenmedi. İos 10 dan sonra bir daha bu uygulamalarla video,resim ve youtubeye ekran yansıta bilirsiniz.Kısıtlı olan uygulama mı tweak filan mı hocam.bilgi verebilir misniz bu konuda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uygulama hocam daha önce bu işi gören bir tweak mevcuttu ama güncellenmedi. İos 10 dan sonra bir daha bu uygulamalarla video,resim ve youtubeye ekran yansıta bilirsiniz.
Forumda mevcut konularıPaylaşabilir misiniz hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?