AppStore Premium Uygulama İstek Hattı

Instagram‘da toplu takip çıkarma engel Yemeden varmi böyle bir tweak ?

hocam konu ile ne kadar alakası var bilmiyorum ama iphone telefonlarda apple tv harici ekran yansıtma olayı yok..bununla ilgili tweak veya uygulama mevcut mudur yoksa yapılabilir mi..
teşekkürler

merhabalar. dwg fastview uygulamasının premium unu paylaşabilir misiniz? tesekkurler şimdiden

merhabalar. dwg fastview uygulamasının premium unu paylaşabilir misiniz? tesekkurler şimdiden
Dostum bugün özelden yazdın cevap verdim ya sana olmadığını söyledim alternatif sundum.Ben öğrenci hesabımla hallettim dedin.?

hocam konu ile ne kadar alakası var bilmiyorum ama iphone telefonlarda apple tv harici ekran yansıtma olayı yok..bununla ilgili tweak veya uygulama mevcut mudur yoksa yapılabilir mi..
teşekkürler
Yansıtma özelliği mevcut ama kısıtlı tamamen yansıtma yapmak için bir kabloya ve ya farklı bir aparata ihtiyacınız var.

Merhaba,tweetbot un çalışan bi versiyonu var mı? Bağzı kaynaklardan indirdim ama açılıp kapanıyor çalışmıyor uygulama

Ekli dosyalar

• 9C63973C-B197-44AC-BBF3-41ED63142089.png
    9C63973C-B197-44AC-BBF3-41ED63142089.png
    3.1 MB · Görüntüleme: 27
Merhabalar hepinizin ellerine sağlık.Bana Canva Logo Fotoğraf Tasarım ,ın Tam Sürümü Lazım Bana Yardımcı Olurmusunuz Şimdiden Teşekürler

Yansıtma özelliği mevcut ama kısıtlı tamamen yansıtma yapmak için bir kabloya ve ya farklı bir aparata ihtiyacınız var.

Kısıtlı olan uygulama mı tweak filan mı hocam.bilgi verebilir misniz bu konuda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kısıtlı olan uygulama mı tweak filan mı hocam.bilgi verebilir misniz bu konuda

Uygulama hocam daha önce bu işi gören bir tweak mevcuttu ama güncellenmedi. İos 10 dan sonra bir daha bu uygulamalarla video,resim ve youtubeye ekran yansıta bilirsiniz.

Uygulama hocam daha önce bu işi gören bir tweak mevcuttu ama güncellenmedi. İos 10 dan sonra bir daha bu uygulamalarla video,resim ve youtubeye ekran yansıta bilirsiniz.

Paylaşabilir misiniz hocam

Geri