repoda 12.1.4 de uyumlu gösteriyor.kurulum oluyor ayarlara geliyor kayıtta yapıyor göstergeside yanıyor.sıkıntı kayıtların bomboş olması ekrandan girince atıyor.ayarlardan kayıtlara bakıncada kayıt yok gözüküyor.sıkıntı nerde çözemedim.uncover jelbrek ıpone 7 kullanıyorum
12.1.4 uyumlu yazıyor onu kurdum.sileotürkiye.ayrıca trabledede ios destekleniyor diyor ikisinide denedim aynı sorun
repoda 12.1.4 de uyumlu gösteriyor.kurulum oluyor ayarlara geliyor kayıtta yapıyor göstergeside yanıyor.sıkıntı kayıtların bomboş olması ekrandan girince atıyor.ayarlardan kayıtlara bakıncada kayıt yok gözüküyor.sıkıntı nerde çözemedim.uncover jelbrek ıpone 7 kullanıyorum
ben her ikisinide denedim kuruluyor ama sadece kayıt kısmında sıkıntı var bende mi sorun var diye merak ettim.teşekkür ederim.bazı repolarda 12.2 bile uyumlu gözüküyor açık söyleyeyim onları bile denedim ama aynı sorunla karşılaştım.12.1.2 e kadar uyumlu 12.1.4 tam uyumlu değil şu anda Arkadaşım. Şu anda 12.1.4 uyumlu cihaz olmadığı içinde şu anda deneme yapamıyoruz ki..
ben her ikisinide denedim kuruluyor ama sadece kayıt kısmında sıkıntı var bende mi sorun var diye merak ettim.teşekkür ederim.bazı repolarda 12.2 bile uyumlu gözüküyor açık söyleyeyim onları bile denedim ama aynı sorunla karşılaştım.
ben her ikisinide denedim kuruluyor ama sadece kayıt kısmında sıkıntı var bende mi sorun var diye merak ettim.teşekkür ederim.bazı repolarda 12.2 bile uyumlu gözüküyor açık söyleyeyim onları bile denedim ama aynı sorunla karşılaştım.
üstte yazanların bir çoğunu denedim sorun hala aynı videonun 27 ci karesindeyke olan yere tıkladığımda atıyor ekrandan ama bellek altı çalışıyor.uygulama kapayıcıda gözüküyor nedeni bi türlü çözemedim çakışan tweak varmı diyede kontrol ettim bi sorun yok.Video : @DeliTurK Trappledestek reposundan veya orjinal yada lifpa repomuzdan indirip cracktoll4 ile lisans ediniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?